'Upload' seizoen 2 vanaf maart te zien op Amazon Prime Video

'Upload' seizoen 2 vanaf maart te zien op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video maakt bekend wanneer het tweede seizoen van Upload (2020– ) verschijnt. Seizoen 2 van de sciencefictionserie is vanaf maart al te zien op de streamingdienst.

Vanaf vrijdag 11 maart start seizoen twee van de serie die zich afspeelt in de toekomst. Hier kunnen mensen zich 'uploaden' naar een hiernamaals van hun keuze. App-ontwikkelaar Nathan Brown (Robbie Amell) moet na een auto-ongeluk snel bepalen wat zijn lot wordt. Naast een releasedatum deelt Amazon Prime Video ook een video waarin seizoen 1 nog even wordt samengevat voor wie vergeten is wat er precies gebeurde in de eerste afleveringen.

Het tweede seizoen zal bestaan uit zeven afleveringen. Nathan staat voor een belangrijke keuze. Zijn vriendin Inrgid is naar Lakeview gekomen, maar zijn hart verlangt stiekem toch meer naar Nora van de klantenservice. Maar zij is nu betrokken bij de anti-tech rebellengroep 'The Ludds'. Volgens Amazon zit seizoen 2 bomvol "nieuwe concepten uit de nabije toekomst" en "satirische blikken op de technologische vooruitgang en hoofdpijn die komen gaat".

Afbeelding via Amazon Prime Video
Afbeelding via Amazon Prime Video

Upload seizoen 2 is vanaf 11 maart te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Amazon Prime Video.

Upload (2020– )
7.9
Kijk op Prime Video • 'Upload' speelt zich af in de toekomst waar mensen zichzelf kunnen ‘uploaden’ naar een hiernamaals van hun keuze.
Beeld: still 'Upload' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoUpload (2020– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws