'Virgin River'-ster Martin Henderson geeft update over seizoen 4

'Virgin River'-ster Martin Henderson geeft update over seizoen 4

Fans van Virgin River (2019– ) kunnen niet wachten totdat het vierde seizoen op Netflix verschijnt. Er is geen releasedatum bekend, maar hoofdrolspeler Martin Henderson lijkt toch met goed nieuws te komen.

In het derde seizoen van Virgin River kondigde Mel haar zwangerschap aan. Jack is door het dolle heen van blijdschap, maar die blijdschap wordt rap weer de kop in gedrukt als Mel toegeeft dat ze niet zeker weet wie de vader van het ongeboren kind is. Haar overleden echtgenoot Mark zou de vader kunnen zijn aangezien ze nog een extra embryo bewaard hadden.

Terwijl fans afwachten hoeveel kinderen Jack krijgt, is Henderson achter de schermen druk bezig met het vierde seizoen van de serie, laat hij zijn fans weten middels een Instagrambericht. Hij plaatste een foto waarop te zien is dat hij bezig is met de opnames van voice-overs. Op de achtergrond staat een scherm waarop Mel te zien is. Het lijkt erop dat de puntjes op de i gezet worden en dat we dus niet lang meer hoeven te wachten op het vervolgseizoen:

Fans reageren vol enthousiasme op bovenstaand bericht en hopen gauw op meer nieuws. Het is nog niet bekend vanaf wanneer Virgin River seizoen 4 te zien is.

Virgin River (2019– )
7.4
Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixVirgin River (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws