Wanneer verschijnt deel 2 van 'Ozark' seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt deel 2 van 'Ozark' seizoen 4 op Netflix?
24 februari 2022 om 14:33

Hitserie Ozark (2017–2022) weet kijkers nog altijd op het puntje van de stoel te brengen, ook met het onlangs verschenen vierde seizoen. Dit zijn slechts de eerste 7 afleveringen van seizoen 4. De grote vraag is nu dus: wanneer verschijnt seizoen 4B van de meeslepende misdaadserie op Netflix? In dit artikel gaan we in op alle info die we hier nu al over hebben.

In Ozark belandt Marty Byrde (Jason Bateman) ineens in een situatie waarbij hij het criminele circuit in moet. Het Mexicaanse drugskartel zit achter hem en zijn familie, en hij wordt onder enorme druk gezet om geld voor ze wit te wassen.

Ozark (2017–2022)
8.5
Kijk op Netflix • Financieel adviseur Marty Byrde vormt met zijn vrouw Wendy en hun twee tienerkinderen, een ogenschijnlijk doorsnee gezin.

Deel 1 van Ozark seizoen 4 nu te zien op Netflix

Afgelopen vrijdag 21 januari verscheen op Netflix de eerste helft van Ozark seizoen 4, bestaande uit zeven afleveringen. De Byrdes bemiddelen een deal voor drugsbaas Omar Navarro in ruil voor hun vrijheid. Hiervoor moeten ze echter ook een deal zien te sluiten tussen Navarro en de FBI, waarbij de massamoordende misdaadleider vrijuit zal gaan. Deze schijnbaar onmogelijke prestatie brengt hen op een hobbelige rit. Zijn de Byrdes er eindelijk in geslaagd hun vrijheid te bereiken?

Afbeelding via Netflix / Steve Dietl
Afbeelding via Netflix / Steve Dietl
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Wanneer verschijnt deel 2 van Ozark seizoen 4 op Netflix?

Hoe dit afloopt voor de familie zien we pas in de laatste zeven afleveringen van seizoen 4. In een nieuwe video kondigt Netflix de releasedatum aan: 29 april. Hierin horen we Ruth Langmore (Julia Garner) over de vloek die over haar familie rust. Eind april verschijnen dus de laatste zeven afleveringen op Netflix. Bekijk hier de aankondiging:

Nog meer seizoenen?

Helaas is seizoen 4 gelijk ook het laatste seizoen van Ozark. De officiële synopsis die Netflix uitbracht van het nieuwe seizoen windt er geen doekjes om:

Het nieuwe seizoen is het laatste hoofdstuk van de reis van de familie Byrde van het leven in Chicago naar hun criminele onderneming in de Ozarks.

Er komt dus helaas geen vijfde seizoen van Ozark. Vandaar dat we grote ontknopingen verwachten in de aankomende afleveringen.

Beeld: Still 'Ozark' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsOzark (2017–2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws