Netflix lanceert de officiële trailer van misdaadimprovisatie 'Murderville'

Netflix lanceert de officiële trailer van misdaadimprovisatie 'Murderville'

Na de eerste foto's die een week geleden verschenen, lanceert Netflix nu ook de eerste trailer van de gloednieuwe misdaadserie Murderville (2022– ). Met Murderville probeert Netflix weer eens iets nieuws uit: de wekelijkse gastacteur in de serie wordt geacht mee te spelen zonder script, improviseren wordt het dus! De eerste beelden zijn nu te zien.

In de trailer laten de gaststerren zien hoe goed zij zijn als detective en hoe serieus een moordzaak is. Uiteraard wordt er ook gelachen, hoe kan het ook anders! Ondanks de chaos komen de sterren soms met interessante oplossingen die zelfs henzelf verrassen. Dit gebeurt allemaal onder leiding van de hoofddetective gespeeld door Will Arnett en aan het einde van elke aflevering is het aan de gast om een dader aan te wijzen. Bekijk hieronder de trailer.

Arnett zal in het eerste seizoen bijgestaan worden door Annie Murphy, Conan O'Brien, Ken Jeong, Kumail Nanjiani, Marshawn Lynch en Sharon Stone.

Goed nieuws voor de crimeliefhebbers, want Murderville kan ik één keer gebinged worden. Alle zes afleveringen zijn vanaf 3 februari 2022 te zien op Netflix.

Murderville (2022– )
6.8
In deze geïmproviseerde misdaadcomedy onderzoekt de excentrieke detective Terry Seattle een reeks moorden met beroemde gasten die niet vooraf op de hoogte zijn gebracht.
Beeld: Still 'Murderville' via Netflix/Darren Michaels
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sMurderville (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws