Seizoen 2 juridische dramaserie 'For Life' van producent 50 Cent binnenkort te zien op Netflix

Seizoen 2 juridische dramaserie 'For Life' van producent 50 Cent binnenkort te zien op Netflix

For Life (2020–2021) is van oorsprong een serie gemaakt door het Amerikaanse ABC, maar kwam in Nederland terecht op Netflix. Onlangs werd bekendgemaakt dat de serie niet met een derde seizoen verlengd zal worden door ABC. Binnenkort kunnen we via Netflix nog wel genieten van het tweede seizoen.

De eerste twee seizoenen werden door het Amerikaanse publiek niet genoeg bekeken, reden voor de zender ABC om de serie niet te verlengen. Dit maakte hoofdrolspeler Nicholas Pinnock bekend middels een Twitterbericht. Ondanks de teleurstelling kan hij nog wel met een glimlach terugkijken op de goede tijd die hij gehad heeft. Afgelopen zomer was er nog even sprake van dat IMDb TV de serie zou oppakken, maar ook dat ging helaas niet door.

For Life is losjes gebaseerd op het waargebeurde verhaal rondom Iscaac Wright Jr. die jarenlang in de gevangenis zat voor een misdaad die hij niet pleegde. Tijdens zijn detentie rondde hij de opleiding tot jurist af en wist hij de onterechte veroordelingen van twintig van zijn medegevangenen ongedaan te maken voordat hij uiteindelijk zijn eigen onschuld bewees.

For Life seizoen 2 is vanaf 19 februari te zien op Netflix. Een derde seizoen komt er niet. De serie werd namelijk na seizoen 2 gecanceld. Seizoen 2 is ook al enige tijd te zien op Videoland.

Kun je niet wachten tot 19 februari? Bekijk dan alvast de spannende trailer:

For Life (2020–2021)
7.6
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Isaac Wright Jr., die gevangen werd gezet voor een misdaad die hij niet had begaan.
Beeld: Still 'For Life' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixFor Life (2020–2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws