Post Malone vecht met Mark Wahlberg in de trailer voor 'Spenser Confidential', een Netflix-film

Post Malone vecht met Mark Wahlberg in de trailer voor 'Spenser Confidential', een Netflix-film
21 januari 2020 om 14:11

Mark Wahlberg, Winston Duke, en Post Malone zijn te zien in de angstwekkende trailer voor de binnenkort te verschijnen actiekomedie Spenser Confidential (2020), met veel actie, geweld en dikke accenten uit Boston.

Vooral zanger Post Malone is opvallend in dit rijtje acteurs. In 2018 werd al aangekondigd dat de Amerikaan zich zou voegen bij acteur Mark Wahlberg in een film die toen de titel Wonderland kreeg. Nu is de eerste trailer voor de film, die nu Spenser Confidential heet, uitgebracht.

De film is een bewerking van de door Ace Atkins geschreven detectiveromans die een personage met de naam Spenser volgt. In de trailer is te zien dat op de dag dat Spenser (gespeeld door Mark Wahlberg) wordt vrijgelaten uit de gevangenis, Malone's personage en anderen met hem in gevecht komen, wat ertoe leidt dat Malone een tafel in zijn maag krijgt geschoven.

Dit is Malone’s eerste grotere rol in een film. Naast Malone en Wahlberg zijn ook Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Bokeem Woodbine, Marc Maron en anderen in de film te zien.

Spenser Confidential gaat op 6 maart in première op Netflix.

Beeld: Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sSpenser Confidential (2020)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…