Vanavond op tv: Duitse misdaadfilm 'Victoria' van Sebastian Schipper

Vanavond op tv: Duitse misdaadfilm 'Victoria' van Sebastian Schipper
27 juni 2020 om 16:54

Elke dag lichten we de beste film op tv voor je uit, waardoor het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de Duitse drama-misdaadfilm Victoria (2015) geregisseerd door Sebastian Schipper, met o.a. Laia Costa, Frederick Lau en Franz Rogowski.

In Victoria ontmoet de Spaanse Victoria vier jongens buiten een club in Berlijn. In eerste instantie is het niets meer dan een willekeurige ontmoeting, maar al snel blijkt dat Sonne en zijn vrienden zwaar in de problemen zitten. Victoria gaat nietsvermoedend mee in hun avontuur, dat al snel in een nachtmerrie verandert. Terwijl de zon opkomt moet Victoria na een lange nacht een onwerkelijke beslissing nemen: wordt het alles of niets?

Bekijk hier de trailer van Victoria:

Het unieke aan deze film is dat deze op de vroege ochtend van 27 april 2014 in één ongemonteerde take werd opgenomen in Berlijn tussen ongeveer half vijf en zeven.

Victoria is vanavond om 22.00 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas, zonder reclame. Heb je Victoria al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv.

Wil je meer lezen over de film, bekijk dan hier onze recensie, geschreven door Marco van Groningen. Marco schreef over de film onder meer:

De doorgewinterde filmhuisliefhebber zal Victoria met open armen ontvangen. Voor wie doorgaans de voorkeur geeft aan de meer gestileerde films uit Hollywood krijgt met Victoria weliswaar een andere kant van de filmwereld te zien, maar loopt ook het risico op een kater.

Victoria (2015)
7.6
De Spaanse Victoria ontmoet vier jongens buiten een club in Berlijn. In eerste instantie is het niets meer dan een willekeurige ontmoeting, maar al snel blijkt dat Sonne en zijn vrienden zwaar in de problemen zitten.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Victoria' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsVictoria (2015)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten