Nieuw op Videoland: de 5 beste films van deze week

Nieuw op Videoland: de 5 beste films van deze week
27 juni 2020 om 15:01

We naderen het einde van week 26 en dat betekent dat we terugkijken naar wat deze week voor Videoland heeft gebracht. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Videoland zijn verschenen. Er zitten zeker een aantal vermakelijke films tussen, met La La Land (2016) van Damien Chazelle, met Emma Stone en Ryan Gosling, als onze favoriet van de week. Deze film werd tevens op Netflix toegevoegd.

In de kleine lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Videoland zijn verschenen. De meeste films in het overzicht zijn nog nooit eerder op Videoland te zien geweest Ride Along is vandaag nog niet te zien. Videoland heeft deze actiekomedie voor mogen (zondag) op de planning staan.

 1. 8.0
  Kijk op Videoland • Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere.
 2. 7.1
  Kijk op Videoland • Brian (Anton Yelchin), een aspirant schrijver, ontmoet de mooie Arielle (Bérénice Marlohe) en wordt halsoverkop verliefd.
 3. 7.0
  Kijk op Videoland • 1850, het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli en Charlie Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen.
 4. 6.8
  Kijk op Videoland • Enkele Amerikaanse militairen onder leiding van Roy Miller (Matt Damon) gaan in de Iraakse woestijn op zoek naar massavernietigingswapens nadat een CIA-agent hem een intrige onthult.
 5. 6.2
  Kijk op Videoland • Ben (Kevin Hart) is een bewaker op een middelbare school en heeft al twee jaar een relatie met Angela (Tika Sumpter).

Deze films al gezien, of zin in iets anders? Al het nieuwe aanbod op Videoland vind je via: Nieuw op Videoland. Of bekijk de beste films via: Beste films op Videoland.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Videoland

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten