Dit zijn de beste nieuwe series van deze week op Netflix met o.a. seizoen 3 van hitserie 'Dark'

Dit zijn de beste nieuwe series van deze week op Netflix met o.a. seizoen 3 van hitserie 'Dark'
27 juni 2020 om 13:00

Week 26 komt alweer ten einde en dat betekent dat we de balans op kunnen maken voor Netflix. We lichten hieronder de beste series uit die deze week nieuw op Netflix zijn uitgebracht of waarvan nieuwe afleveringen zijn verschenen.

In alle gevallen gaat het in de lijst om één of meer nieuw toegevoegde seizoenen. In de lijst is de Duitse misdaad-dramaserie Dark (2017–2020) de enige serie die al te zien was op Netflix. Van deze absolute aanrader voegt Netflix vandaag het derde en tevens laatste seizoen toe.

Bij elke uitgelichte serie staat vermeld welke afleveringen en/of seizoenen deze week op Netflix zijn toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 9.0

  Twogether (2020– )

  Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
  Kijk op Netflix • De sterren Lee Seung-gi en Jasper Liu gaan samen op een onvergetelijke reis door Azië. Ze worden maatjes, terwijl ze in contact komen met fans en lokale culturen.
 2. 8.8
  Kijk op Netflix • 'Dark' speelt zich af in een Duits stadje waar de verdwijning van twee jonge kinderen de dubbele levens en gebroken relaties tussen vier families blootlegt.
 3. 8.8

  Lenox Hill (2020– )

  Seizoen 1, aflevering 9
  Kijk op Netflix • Van geboorte tot hersenchirurgie: in deze docuserie wordt van dichtbij het levensreddende werk gevolgd van vier doktoren in het Lenox Hill-ziekenhuis in New York.
 4. 8.5

  Borgen (2010–2013)

  Nieuw! Seizoen 1-3
  Kijk op Netflix • In 'Borgen' wordt politiek leider Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen) totaal onverwacht verkozen tot eerste vrouwelijke premier van Denemarken.

Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Benieuwd naar de beste series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste series op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten