Nieuw op Netflix: de 5 beste films van deze week

Nieuw op Netflix: de 5 beste films van deze week
27 juni 2020 om 09:19
28 juni 2020 om 09:10

Week 26 is alweer bijna voorbij en dat betekent dat we terugkijken naar wat deze week voor Netflix heeft gebracht. Er werd niet heel veel door Netflix toegevoegd, maar er zitten zeker een aantal vermakelijke films tussen, met La La Land (2016) van Damien Chazelle, met Emma Stone en Ryan Gosling, als onze favoriet van de week.

In de kleine lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen. Alle films in het overzicht van deze week zijn nog nooit eerder op Netflix te zien geweest.

Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 8.0
  Kijk op Netflix • Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere.
 2. 7.7
  Kijk op Netflix • De documentaire 'Athlete A' gaat over de gymnastes in de VS die misbruikt werden door sportarts Larry Nassar.
 3. 6.8
  Kijk op Netflix • Het waargebeurde verhaal van Tim Jenkin en Stephen Lee, twee jonge blanke Zuid-Afrikanen, die vanwege hun hulp aan het ANC tijdens het apartheidsregime in 1978 als terroristen worden opgesloten in de gevangenis van Pretoria.
 4. 6.6
  Kijk op Netflix • Lars en Sigrit zijn een ambitieus muzikaal duo uit IJsland. Wanneer ze de kans krijgen om hun land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, hebben ze eindelijk de mogelijkheid om te bewijzen dat alle dromen het waard zijn om voor te vechten.
 5. 6.5
  Kijk op Netflix • Een kindbruid groeit uit tot een raadselachtige vrouw met een pijnlijk verleden. Ondertussen vinden er in haar dorp bovennatuurlijke moorden op mannen plaats.

Staat hier helemaal niets voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten