Vanaf vandaag nieuw op Netflix: thriller 'Escape from Pretoria' met Daniel Radcliffe

Vanaf vandaag nieuw op Netflix: thriller 'Escape from Pretoria' met Daniel Radcliffe
28 juni 2020 om 11:15

Elke dag houden we je up-to-date met de nieuwste films en series op Netflix via Nieuw op Netflix en via onze wekelijkse updates met het beste nieuw toegevoegde aanbod. Maar zo nu en dan lichten we een film of serie apart nog uit. Vandaag lichten we de nieuwe film Escape from Pretoria (2020) uit, met Daniel Radcliffe in een van de hoofdrollen. Deze thriller is vanaf vandaag nieuw te zien op Netflix!

Escape from Pretoria draait om het waargebeurde verhaal van Tim Jenkin (Daniel Radcliffe) en Stephen Lee (Daniel Webber), twee jonge blanke Zuid-Afrikanen, die vanwege hun hulp aan het ANC tijdens het apartheidsregime in 1978 als terroristen worden opgesloten in de gevangenis van Pretoria. Ze zijn vastbesloten te ontsnappen en bedenken samen met hun medegevangenen een inventief maar gevaarlijk plan.

Bekijk hier de trailer van Escape from Pretoria :

De film is gebaseerd op het boek Inside Out: Escape from Pretoria Prison uit 2003 van Tim Jenkin, een van de ontsnapte gevangenen.

Wil je meer lezen over de film, bekijk dan hier onze recensie, geschreven door Sarah Sitanala.

Is deze film niets voor jou? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Escape from Pretoria (2020)
6.8
Het waargebeurde verhaal van Tim Jenkin en Stephen Lee, twee jonge blanke Zuid-Afrikanen, die vanwege hun hulp aan het ANC tijdens het apartheidsregime in 1978 als terroristen worden opgesloten in de gevangenis van Pretoria.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Escape from Pretoria' via TMDb

Meer over:

Video on demand Films NetflixEscape from Pretoria (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten