Er komt voorlopig geen 'Frozen 3', zegt regisseur Marc Smith

Er komt voorlopig geen 'Frozen 3', zegt regisseur Marc Smith
30 juni 2020 om 10:54

Ondanks het feit dat Frozen 2 (2019) de hoogst scorende animatiefilm aller tijden is, zegt regisseur Marc Smith dat er nog geen gesprekken zijn gevoerd over een mogelijk derde deel binnen de franchise. Dat vertelde hij in een interview met Collider .

Volgens de regisseur kan het nog wel even duren voordat er plannen worden gemaakt voor een derde deel. Het tweede deel zingt nog teveel rond, aldus Smith:

We hebben er nog niet over gesproken. Ik denk dat Frozen 2 nog te vers in ieders geheugen ligt, bij zowel het publiek als bij ons makers. Het is nog geen tijd om na te denken over wat er hierna gaat gebeuren.

Smiths verklaring met betrekking tot een derde film komt niet geheel onverwacht. Stemacteur Josh Gad liet eerder deze maand in een interview weten dat hij onzeker is over de toekomst van de filmserie, en dat hij denkt dat Frozen 3 alleen geproduceerd zal worden als er echt een goed verhaal bedacht wordt.

De regisseur en hoofdrolspeler zijn dus terughoudend, maar het succes van zowel Frozen (2013) als Frozen 2 doet vermoeden dat Disney wel verder wil met de serie. Nooit eerder scoorde een animatiefilm zo goed als Frozen 2.

Frozen 2 (2019)
6.9
Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis en moet ze hopen dat haar krachten genoeg zijn...

Frozen 2 werd geregisseerd door Jennifer Lee en Chris Buck en volgt Elsa, Anna, Kristoff, Olaf en Sven op hun reis naar het onbekende om de bron van Elsa's magische krachten te ontdekken en het koninkrijk van Arendelle te redden.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Frozen' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsFrozen (2013)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten