Nieuw op Netflix: 'Sonic' met Jim Carrey

Nieuw op Netflix: 'Sonic' met Jim Carrey

Iedereen die Sonic the Hedgehog 2 (2022) in de bioscoop gaat bekijken, kan nu op Netflix terecht voor een opfriscurses van het eerste deel. Sonic (2020) is namelijk vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

De snelste egel ter wereld omarmt zijn nieuwe thuis op aarde. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom (James Marsden) komen samen om de planeet te verdedigen tegen het kwaadaardige genie Dr. Robotnik (Jim Carrey) en zijn plannen voor wereldheerschappij. De stem van Sonic wordt ingesproken door Ben Schwartz.

Bekijk hier de trailer van Sonic:

Een derde film in de reeks is ook al aangekondigd. Details over het plot van Sonic 3 zijn nu nog niet bekend. Jim Carrey zal er hoogstwaarschijnlijk niet in te zien zijn, aangezien de acteur onlangs een punt zette achter zijn acteercarrière.

Sonic (2020)
6.5
Kijk op Netflix • De film 'Sonic' is gebaseerd op de populaire game. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom (James Marsden) proberen samen de slechterik Dr.

Sonic is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Sonic' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSonic (2020)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws