Marvel-film 'Shang-Chi' hervat eind juli de opnames

Marvel-film 'Shang-Chi' hervat eind juli de opnames
2 juli 2020 om 11:48

Nu de wereld langzaam weer opengaat en de coronamaatregelen versoepelen, kunnen ook filmcrews weer voorzichtig aan de slag. Zo ook in Australië, waar Marvel eind juli de opnames van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) hervat.

Shang-Chi is de eerste film in het Marvel-universum die in 2021 uitkomt, na Black Widow (2020) die vanaf 4 november dit jaar te zien is. In maart moest het productieteam de opnames staken vanwege de uitbraak van de pandemie en doordat regisseur Destin Daniel Cretton in isolatie moest voor de veiligheid van zijn pasgeboren baby. Na een test bleek hij het virus niet te hebben.

De terugkeer naar de set wordt goed voorbereid en Marvel en Disney zullen er alles aan doen om de gezondheid van cast en crew te beschermen, zo beweren ze. De studio's werken samen met de Australische regering om te zorgen dat alles veilig verloopt.

Simu Liu speelt de hoofdrol in de nieuwste Marvel-film, de krachtige vechter Shang-Chi. Tony Leung zal te zien zijn als de schurk Mandarin. Verder voegden ook Awkwafina en Ronny Chieng zich bij de cast. De releasedatum staat vooralsnog gepland voor mei 2021, het is nog afwachten of ze dit gaan redden.

Shang-Chi is de tweede film van Disney waarvan de opnames hervatten, eerder keerde cast en crew van Avatar 2 (2022) terug naar de set in Nieuw-Zeeland.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)
De film 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings', gebaseerd op Marvel Comics, zal zich richten op Shang-Chi;

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen BioscoopShang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten