Kijkers teleurgesteld door ontknoping '¿Quién Mató a Sara?': 'Heeft de serie gewoon verpest'

Kijkers teleurgesteld door ontknoping '¿Quién Mató a Sara?': 'Heeft de serie gewoon verpest'

We hebben er even op moeten wachten, maar na twee seizoenen krijgen we in seizoen 3 van ¿Quién Mató a Sara? (2021) eindelijk te zien wat er met Sara is gebeurd. Helaas zijn kijkers van de mysterieuze Netflix-serie niet enthousiast over de ontknoping: "Seizoen 3 heeft de serie gewoon verpest," klinkt het op Twitter.

Let op: dit artikel bevat spoilers over ¿Quién Mató a Sara? seizoen 3!

"Wie zit er achter de waarheid? Wie heeft Sara echt vermoord?" aldus Netflix over seizoen 3. Net toen we dachten dat het Marifer was die Sara vermoordde door de touwen van de parachute door te snijden, werd alles op zijn kop gezet aan het einde van seizoen 2. Geheel onverwachts onthult Nicandro dat Marifer niet degene was die de misdaad pleegde, maar dat "wij het echt waren". Wie? Waarom? Eindelijk krijgen we dit seizoen antwoord op die ene vraag: wie heeft Sara vermoord?

Teleurstellende plottwist

Maar dat antwoord valt behoorlijk tegen. Sara leefde nog minstens een jaar terwijl Reinaldo haar martelde om haar van schizofrenie te bevrijden. Sara probeerde te ontsnappen, maar ze werd teruggepakt en nam uiteindelijk haar eigen leven om zich te bevrijden van zijn onmenselijke methodes. Waar Sara dat enorme mes vandaan had blijft een mysterie. Het was dus Sara die Sara vermoordde.

Op Twitter regent het kritiek: "Ik vind nog steeds dat dit een miniserie had moeten zijn, want het gedoe over wie het gedaan heeft was te veel. We hadden het antwoord een tijdje geleden al kunnen weten." De ander is nog harder en noemt het zelfs een "verspilling van de afgelopen twee jaar".

Ondanks de tegenvallende reacties is de serie weer razend populair op Netflix door de komst van seizoen 3. Een vierde seizoen komt er echter niet. Op zoek naar vergelijkbare series? Na het zien van ¿Quién Mató a Sara? kan je aan de slag met deze 5 mysterieuze series op Netflix.

Beeld: Still '¿Quién Mató a Sara?' via Netflix / Paulina Campos

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix¿Quién Mató a Sara? (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws