Netflix deelt op de valreep nieuwe trailer van 'Stranger Things' seizoen 4

Netflix deelt op de valreep nieuwe trailer van 'Stranger Things' seizoen 4

Netflix heeft zojuist nóg meer nieuwe beelden van het aankomende seizoen van Stranger Things (2016– ) gedeeld. De streamingdienst speelt flink in op de voorpret van haar kijkers: afgelopen week verschenen ook al de eerste 8 minuten van de eerste aflevering en nu krijgen we er dus nog een trailer bij.

Het nieuwe seizoen van de populaire serie speelt zich zes maanden na het einde van seizoen 3 af. De vriendengroep worstelt met de nasleep van de heftige gebeurtenissen van een half jaar terug en wordt in het nieuwe seizoen voor het eerst van elkaar gescheiden. Daar komen ook nog de uitdagingen van een nieuwe school bij, en natuurlijk is dat niet alles. De vrienden krijgen opnieuw te maken met een bovennatuurlijke bedreigende kracht en een bijbehorend mysterie. Bekijk de nieuwe trailer hier:

Stranger Things wordt, in opdracht van Netflix, gemaakt The Duffer Brothers. Matt en Ross Duffer regisseren niet alleen, maar produceren de serie ook. Dat doen ze in samenwerking met Shawn Levy en Dan Cohen. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Winona Ryder, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo en David Harbour

Stranger Things (2016– )
8.7
Kijk op Netflix • Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

De eerste helft van het nieuwe seizoen van Stranger Things verschijnt aanstaande vrijdag, 27 mei, op Netflix. Op 1 juli volgt de tweede helft. De eerste drie seizoenen van de hitserie kun je ook op Netflix vinden. Het volledige aanbod van de streamingdienst vind je hier.

Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sStranger Things (2016– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws