Morgan Freeman niet meer welkom in Rusland

Morgan Freeman niet meer welkom in Rusland

Nu Rusland en belangrijke Russen allerlei sancties opgelegd krijgen, zwaait het land terug met het bannen van 960 Amerikanen. Allemaal zijn zij permanent niet meer welkom, waaronder ook acteur Morgan Freeman.

De acteur met de o zo bekende zalvende stem is niet meer welkom in het land omdat hij in 2017 een video insprak over de betrokkenheid van het Kremlin bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016. Hierin vertelt Freeman dat zijn land is aangevallen en momenteel in oorlog is met de daders. In het bijzonder valt de acteur Poetin aan, die nu natuurlijk verantwoordelijk is voor de invasie in Oekraïne.

Andere namen die op de uitgebreide zwarte, Russische lijst staan, zijn de huidige president Joe Biden, Kamala Harris en Hillary Clinton. Ook Mark Zuckerburg en John McCain, de voormalig politicus die al in 2018 overleed, zijn op de lijst te vinden. Blijkbaar wil Rusland er zeker van zijn dat, mocht er ooit een zombie-apocalyps komen, ook bepaalde ondoden niet het land in komen. Wie nog wél welkom is, is Donald Trump. Zijn naam is nergens op de lijst te bekennen.

Of Morgan Freeman hier wakker van zal liggen, is de vraag. De acteur was meest recentelijk te zien in The Hitman's Wife's Bodyguard (2021) en is momenteel bezig met de opnames van 57 Seconds, een sciencefictionthriller over een mysterieuze ring die iemand steeds 57 seconden in het verleden brengt. Wanneer deze te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws