Nederlandse actiethriller met Jeroen Spitzenberger alleen nog deze week te zien op Netflix

Nederlandse actiethriller met Jeroen Spitzenberger alleen nog deze week te zien op Netflix

Heb jij Bumperkleef (2019) al gezien op Netflix of wil je de film nog een keer bekijken? Dan moet je snel zijn. De actiethriller met Jeroen Spitzenberger staat namelijk op de verwijder-planning van Netflix en is daarom alleen deze week nog te zien op de streamingdienst.

Komende zondag 29 mei is het zover: die avond wordt Bumperkleef verwijderd door Netflix en is de film niet meer te zien. Je hebt dus nog vijf dagen mocht je de film nog snel willen bekijken. Gelukkig staan er nog genoeg andere Nederlandse films op Netflix én werkt de streamingdienst momenteel zelf aan een actiefilm in ons land: The Takeover (2022).

Bumperkleef (2019)
5.8
Kijk op Netflix • Hans, een zelfverzekerde en ietwat eigenwijze man, is met zijn gezin op weg naar zijn ouders. Te laat van huis vertrokken en redelijk gestrest begint Hans op de snelweg te bumperkleven achter een wit bestelbusje.

In Bumperkleef gaat Hans samen met zijn gezin een weekendje weg om te logeren bij de ouders van Hans. Omdat ze een ietwat haast hebben en Hans begint te stressen, start hij te bumperkleven op de snelweg. Dat had hij beter niet kunnen doen bij een specifiek wit bestelbusje…

Bekijk hier de trailer van Bumperkleef:

Beeld: Still 'Bumperkleef' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixBumperkleef (2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws