Deze week nieuw op Netflix (8 t/m 14 augustus, 2022)

Deze week nieuw op Netflix (8 t/m 14 augustus, 2022)

Een nieuwe week is gestart en er staat weer genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

Dinsdag 9 augustus

I Just Killed My Dad (docuserie)

I Just Killed My Dad (2022– )
6.7
Kijk op Netflix • Anthony Templet schoot zijn vader dood en heeft dat nooit ontkend. De reden waarom is een ingewikkelde vraag met grote implicaties die verder reiken dan een enkel gezin.

In 2019 schoot de 17-jarige Anthony Templet zijn vader dood. De tiener beweert dat het zelfverdediging was maar al snel beginnen de speculaties rond te gaan. Was het wel zelfverdediging? Regisseur Skye Borgman komt in deze driedelige docu steeds dichter bij de waarheid.

Woensdag 10 augustus

Locke & Key seizoen 3

Locke & Key (2020–2022)
7.3
Kijk op Netflix • 'Locke & Key' is gebaseerd op de populaire stripboeken en volgt twee broertjes en hun zusje die na de moord op hun vader naar het huis van hun voorouders verhuizen.

Net wanneer de broers en zussen van de familie Locke denken dat hun problemen eindelijk voorbij zijn, blijft Frederick Gideon hen uitdagen met zijn duistere plannen. Terwijl het trio probeert hun rechtmatige eigendom van de sleutels terug te winnen, keert Dodge terug om de inzet te verhogen…

Instant Dream Home (serie)

Instant Dream Home (2022– )
6.3
Kijk op Netflix • Een team van snelle verbouwers neemt grote risico's en maakt nauwgezette plannen om de huizen van gezinnen in slechts 12 uur van boven tot onder te verbouwen.

In slechts 12 uur tijd neemt een team van supersnelle verbouwers grote risico's om zo gezinnen hun droomhuis te kunnen geven.

Indian Matchmaking seizoen 2

Indian Matchmaking (2022)
6.2
Kijk op Netflix • Matchmaker Sima Taparia helpt klanten in de VS en India bij hun gearrangeerde huwelijken en biedt een kijkje achter de schermen van dit gebruik in de moderne tijd.

Het werk van Mumbai's belangrijkste koppelaarster is nog niet voorbij. Sima Taparia is terug met 8 afleveringen waarin ze single millennials over de hele wereld helpt om hun perfecte match te vinden. Dit seizoen zal Sima meer verwachtingen dan ooit tevoren managen van klanten.

Office Invasion

Office Invasion (2022)
5.1
Kijk op Netflix • Drie beste vrienden proberen samen hun waardevolle mijnbouwbedrijf te verdedigen tegen monsterlijke buitenaardse wezens die de boel kort en klein willen slaan.

Drie beste vrienden proberen samen hun waardevolle mijnbouwbedrijf te verdedigen tegen monsterlijke buitenaardse wezens die de boel kort en klein willen slaan.

Donderdag 11 augustus

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)
5.2
Kijk op Netflix • Raccoon City was ooit de thuisstad van de Umbrella Corporation, maar na het plotselinge vertrek van het grote farmaceutische bedrijf is de stad veranderd in een verlaten en woeste stad, waar iets kwaadaardigs schuilgaat onder de oppervlakte.

De film die vorig jaar uitkwam vertelt hoe Raccoon City van een grote industriestad transformeerde tot een leeglopend stadje in de Amerikaanse Midwest waar het t-Virus is uitgebroken. Claire is vastberaden om Umbrella te ontmaskeren, het bedrijf dat verantwoordelijk zou zijn voor de uitbraak. De film is gebaseerd op de gelijknamige games.

Vrijdag 12 augustus

Never Have I Ever seizoen 3

Never Have I Ever (2020– )
7.9
Kijk op Netflix • Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.

Op 12 augustus keert de populaire serie over middelbare scholier Devi terug. Hoewel plotdetails nog even stil blijven, kan Netflix al wel vertellen dat "Paxton-fans niet teleurgesteld zullen zijn". Daarnaast maken we in seizoen 3 kennis met een nieuw gezicht: Des, gespeeld door Anirudh Pisharody.

Código Emperador

Código Emperador (2022)
5.8
Kijk op Netflix • Juan werkt voor de geheime dienst van Spanje. Om toegang te krijgen tot de villa van een echtpaar dat betrokken is bij wapenhandel, benadert hij Wendy, het Filippijnse dienstmeisje dat in het huis woont.

Juan (Luis Tosar) werkt voor de geheime dienst van Spanje. Om toegang te krijgen tot de villa van een echtpaar dat betrokken is bij wapenhandel, benadert hij Wendy, het Filippijnse dienstmeisje dat in het huis woont. Hij start een relatie met haar die steeds complexer wordt.

Day Shift

Day Shift (2022)
6.1
Kijk op Netflix • Een hardwerkende vader wil alleen maar zorgen voor een goed leven voor zijn 8-jarige dochter, maar zijn baantje als zwembadverschoner in San Fernando Valley is een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten, de jacht op en het doden van vampieren.

Overdag werkt het personage van Jamie Foxx als schoonmaker van zwembaden, maar zijn echte inkomen verdient hij door zijn baan als vampierenjager waarbij hij de zonschuwe wezens opspoort en doodt. Hij probeert een goed leven te bieden aan zijn slimme dochter door te jagen op de monsters.

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Never Have I Ever' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws