Muzikale biografie 'Elvis' vanaf vandaag te zien via Pathé Thuis

Muzikale biografie 'Elvis' vanaf vandaag te zien via Pathé Thuis

Tom Hanks en Austin Butler brengen het verhaal van icoon Elvis naar het grote scherm met Elvis (2022). De biografie verscheen afgelopen juni in de bioscoop en is vandaag al on demand te zien via Pathé Thuis. Elvis is via hier te zien.

De muzikale biopic draait om de relatie van Elvis Presley (Austin Butler) met zijn manager, kolonel Tom Parker (Tom Hanks). De twee maakten 20 jaar met elkaar mee, van Presley's doorbraak tot aan zijn sterrendom. Ook centraal staat Priscilla Presley (Olivia DeJonge), een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van de zanger.

Kijk Elvis nu op Pathé Thuis! 🍿

Baz Luhrmann regisseerde de film, de man achter films als Moulin Rouge! (2001) en The Great Gatsby (2013). De rol van Elvis wordt gespeeld door Austin Butler, die daarvoor verscheen in Quentin Tarantino's Once Upon a Time... in Hollywood (2019). Butler zingt de nummers in de biografie zelf, voornamelijk die van de jonge Elvis, want voor de oudere Elvis moesten ze zijn stem mengen met opnames van de zanger zelf.

Elvis (2022)
7.5
Kijk op Pathé Thuis • 'Elvis' verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Austin Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker (Tom Hanks).

Elvis is nu te zien via Pathé Thuis. De film is nu te koop voor €16,99 of te huur vanaf €14,99. Meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via Filmdepot / Warner Bros. Pictures
Afbeelding via Filmdepot / Warner Bros. Pictures
Beeld: Still 'Elvis' via Filmdepot / Warner Bros. Pictures

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsElvis (2022)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws