Nieuwe Spaanse thriller bestormt de top 10 op Netflix

Nieuwe Spaanse thriller bestormt de top 10 op Netflix

Luis Tosar, de man die we zagen als zakenman Víctor in Los favoritos de Midas (2020), is opnieuw populair op Netflix, dit keer met de nieuwe thriller Código Emperador (2022). De Spaanse film is sinds vorige week op de streamingdienst te vinden en heeft inmiddels een mooie plek bemachtigd in de populaire top 10.

Andere handige Netflix-pagina's:

Hoog in de top 10 op Netflix

Na het eerste weekend op Netflix heeft de Spaanse thriller vandaag de vijfde plek in de top 10 gehaald. Concrete kijkcijfers houdt Netflix altijd geheim, maar het is duidelijk dat de thriller over geheim agent Juan volop wordt bekeken in ons land. Helaas vallen de reacties tegen, de film moet het namelijk doen met een score van 5,8 op IMDb.

Código Emperador (2022)
5.8
Kijk op Netflix • Juan werkt voor de geheime dienst van Spanje. Om toegang te krijgen tot de villa van een echtpaar dat betrokken is bij wapenhandel, benadert hij Wendy, het Filippijnse dienstmeisje dat in het huis woont.

Geheim agent beschermt de elite

In Código Emperador werkt Juan (Luis Tosar) voor de geheime dienst van Spanje. Om toegang te krijgen tot de villa van een echtpaar dat betrokken is bij wapenhandel, benadert hij Wendy, het Filippijnse dienstmeisje dat in het huis woont. Hij start een relatie met haar die steeds complexer wordt.

Tegelijkertijd voert Juan andere "onofficiële" opdrachten uit om de belangen te beschermen van de machtigste elites van het land. Eén van de opdrachten is om Ángel Gonzalez te onderzoeken, een schijnbaar onopvallende politicus. Hiervoor roept hij de hulp in van Marta, de dochter van een bekende acteur.

Beeld: Still 'Código Emperador' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsCódigo Emperador (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws