Queen Latifah is getuige van moord in de trailer van nieuwe mysterieuze Netflix-thriller

Queen Latifah is getuige van moord in de trailer van nieuwe mysterieuze Netflix-thriller

Netflix heeft weer iets spannends voor zijn abonnees in petto. Niemand minder dan Queen Latifah en rapper Ludacris zullen te zien zijn in de nieuwe thriller End of the Road (2022). De film verschijnt binnen een maand al op de streamingdienst. De trailer is nu te zien.

Achtervolgd door een moordenaar

Latifah vertolkt de rol van Brenda. Brenda is recent weduwe geworden en verloor ook nog eens haar baan. Ze besluit dat het tijd is voor een nieuw begin op een nieuwe plek. Samen met haar gezin gaat ze op roadtrip, op zoek naar een nieuwe toekomst. De reis lijkt soepeltjes te verlopen totdat ze inchecken in een motel midden in de woestijn en getuige zijn van een mysterieuze moord. Het leven van Brenda en haar gezin krijgt een vreemde wending, niet de nieuwe start waarop ze gehoopt hadden. De roadtrip verandert snel in een missie om te overleven.

Ervaren regisseur

Ludacris speelt de rol van Brenda's broer Reggie. Verder bestaat de cast uit onder andere Beau Bridges, Frances Lee McCain, Jesse Luken en Travis Hammer. De film is geregisseerd door Millicent Shelton, bekend van ondermeer Locke & Key (2020–2022), The Walking Dead (2010– ) en Manifest (2018– ).

End of the Road (2022)
4.7
Kijk op Netflix • Brenda heeft een hoop ellende achter de kiezen. Ze is onlangs weduwe geworden en verloor daarna ook haar baan.

End of the Road is vanaf 9 september te zien op Netflix.

Beeld: Still 'End of the Road' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sEnd of the Road (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws