Voormalig popster Vince hoopt op een nieuwe start in trailer Britse Netflix-film 'I Used to be Famous'

Voormalig popster Vince hoopt op een nieuwe start in trailer Britse Netflix-film 'I Used to be Famous'

Vince was ooit een lid van de knapste en meest geliefde boyband van Groot-Brittannië. Zijn hoogtij jaren zijn verleden tijd en inmiddels leeft de muzikant een eenzaam en wanhopig leven. Zijn passie voor het vak is hij echter nog niet verloren. Vince droomt van een comeback en begint onderaan de ladder. Hopende dat er publiek is dat naar hem zal luisteren, het maakt niet uit wie, maakt hij muziek op de straten van Peckham. De eerste beelden van I Used to be Famous (2022) zijn nu te zien.

I Used to be Famous belooft een hartverwarmend en inspirerend verhaal te zijn. Vince loopt de jonge autistische drummer Stevie tegen het lijf. Stevie heeft een bijzondere gave voor ritme en al snel ontstaat er een onverwachte, bijzondere vriendschap tussen de twee. Samen timmeren ze aan de weg naar een creatieve en betere toekomst.

Ed Skrein, bekend van onder meer Deadpool (2016), vervult de rol van ex-popster Vince. Stevie wordt gespeeld door Leo Long. Daarnaast zijn er ook rollen voor Kurt Egyiwan, Neil Stuke, Eoin Macken, Eleanor Matsuura en Lorraine Ashbourne.

I Used to be Famous (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Vince (Ed Skrein) zat vroeger in de hipste boyband die er was. Nu is hij alleen en wanhopig. Een geïmproviseerde jam met Stevie (Leo Long), een autistische drummer met een ongelooflijke gave voor ritme, ontketent een onverwachte vriendschap.

I Used to Be Famous is vanaf 16 september te zien op Netflix.

Beeld: Still 'I Used to be Famous' via Netflix/Sanja Bucko
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sI Used to be Famous (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws