Netflix onthult nieuwe angstaanjagende beelden van 'Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities'

Netflix onthult nieuwe angstaanjagende beelden van 'Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities'

De Oscarwinnende regisseur Guillermo del Toro had een reeks nachtmerrie-ideeën die in eerste instantie weinig samenhang hadden. Hij bundelde zijn notities, verhalen en ideeën en bracht ze uit in de vorm van een boek. Inmiddels heeft hij de handen ineengeslagen met zijn collega-regisseurs en schrijvers met als doel de Netflix-serie Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities (2022). De nieuwe beelden zijn nu te zien.

Elke aflevering een ander verhaal

Hoewel de regisseur het project als een van zijn dierbaarste producties beschouwt, heeft hij de regie grotendeels uit handen gegeven. Elke aflevering is geregisseerd door een andere filmmaker, al is Del Toro uiteraard nauw betrokken gebleven bij zowel het schrijven als bij het produceren. De acht regisseurs achter de afleveringen zijn Ana Lily Amirpour, Panos Cosmatos, Catherine Hardwicke, Jennifer Kent, Vincenzo Natali, Guillermo Navarro, David Prior en Keith Thomas.

Grensverleggend

Del Toro heeft de regisseurs stuk voor stuk aangemoedigd om zoveel mogelijk bij hun eigen versie van hun verhalen te blijven. Als we de video moeten geloven, zullen we ons klaar moeten maken voor onheilspellende en diep verontrustende afleveringen. De verhalen worden elk beschreven als grensverleggend binnen hun genre.

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities (2022)
Kijk op Netflix • Bizarre nachtmerries ontvouwen zich in acht angstaanjagende verhalen in deze visueel verbluffende, huiveringwekkende horrorcollectie, samengesteld door Guillermo del Toro.

Komend najaar op Netflix

De eerste twee afleveringen van Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities verschijnen op 25 oktober op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities' via TMDB
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sGuillermo del Toro's Cabinet of Curiosities (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws