Mysterieuze nieuwe thriller verrast op Netflix: 'Wow, wat een plottwist'

Mysterieuze nieuwe thriller verrast op Netflix: 'Wow, wat een plottwist'

Sinds deze week kijk je op Netflix naar Le Patient (2022), een gloednieuwe Franse thriller over een jongen die wakker wordt uit een coma maar dan in een nachtmerrie belandt. De film is megapopulair op Netflix en weet kijkers vooral te verrassen door de onverwachte twist.

Andere handige Netflix-pagina's:

In de top 10 op Netflix

De Franse film heeft het geschopt tot de zevende plek in de top 10 op Netflix. Concrete kijkcijfers geeft Netflix niet, maar met een positie in de top 10 is het duidelijk dat Le Patient volop wordt bekeken in ons land. "Uitstekende thriller," klinkt het op Twitter. Recensenten zijn iets kritischer: op IMDb moet de film het doen met net een voldoende.

Le Patient (2022)
5.3
Kijk op Netflix • Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.

In coma na bloedbad

De 19-jarige Thomas wordt wakker in een ziekenhuis na drie jaar in coma te hebben gelegen. Hij herinnert zich niets meer. De psychologe Anna vertelt hem dat zijn familie is vermoord en dat hij de enige overlevende is van het bloedbad, terwijl zijn zus Laura nog steeds vermist is.

Beeld: Still 'Le Patient' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLe Patient (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws