Explosieve actiekomedie met Brad Pitt neemt Netflix volledig over

Explosieve actiekomedie met Brad Pitt neemt Netflix volledig over

Slechts een paar dagen na de première van Bullet Train (2022) op Netflix is de actiefilm met niemand minder dan Brad Pitt helemaal bovenaan te vinden in de top 10 populairste films van dit moment. Bijna alle abonnees weten de nieuwe actiefilm te vinden.

Handige Netflix-pagina's:

Bovenaan in de Netflix top 10

De veelgeprezen actiefilm verscheen afgelopen zaterdag op Netflix en is nu al helemaal bovenaan in de top 10 te vinden. Concrete kijkcijfers worden later deze week bekendgemaakt, maar met zo'n positie in de top 10 is het duidelijk dat Bullet Train massaal wordt bekeken in ons land. De film met Brad Pitt wordt op de voet gevolgd door Elise Schaap in Stromboli (2022).

Kijk Bullet Train nu op Netflix! 🍿

Schermafbeelding via Netflix
Schermafbeelding via Netflix
Bullet Train (2022)
7.3
Kijk op Netflix • In 'Bullet Train' zien we Ladybug (Brad Pitt), een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord.

De snelste trein ter wereld

Ladybug (Brad Pitt) is een ongelukkige huurmoordenaar en vastbesloten om zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het zit hem niet mee. Aan boord van de snelste trein loopt zijn nieuwste missie namelijk uit tot een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld. Allemaal hebben ze stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen… Hij moet het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen.

Beeld: Still 'Bullet Train' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsBullet Train (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws