Opnames gestart van 'A Quiet Place'-prequel, John Krasinski deelt eerste setbeelden

Opnames gestart van 'A Quiet Place'-prequel, John Krasinski deelt eerste setbeelden

A Quiet Place: Day One (2024) komt eraan! Regisseur John Krasinski kondigt aan de hand van de eerste setbeelden de start van de opnames aan. De spin-off van de megapopulaire horrorfilms A Quiet Place (2018) en A Quiet Place Part II (2020) verschijnt maart 2024 in de bioscoop.

Het begin van de buitenaardse invasie

Op de eerste setbeelden geeft Krasinski, die tevens de hoofdrol speelde in deel 1, een eerste kijkje in de aankomende rampenfilm waarin we het begin van de alien-uitbraak volgen. Deze keer neemt Krasinski echter niet plaats op de regiestoel, die taak geeft hij door aan Michael Sarnoski. "Zo vereerd om er dag 1 van A Quiet Place: Day One bij te zijn met de maestro Michael Sarnoski en de legendarische Lupita Nyong'o. Kan niet wachten om te zien wat voor magie ze in deze tevoorschijn toveren!" schrijft de acteur bij de foto's.

Topcast verzameld

Naast Black Panther: Wakanda Forever-ster Nyong'o zijn ook Hereditary-acteur Alex Wolff en Joseph Quinn te zien in de prequel, met Quinn die we kennen als Eddie in Stranger Things (2016– ).

Volgend jaar in de bioscoop

A Quiet Place: Day One verschijnt maart 2024 in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort op het witte doek verschijnen, kun je hier terecht.

Beeld: Still 'A Quiet Place' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsA Quiet Place: Day One (2024)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws