De 10 beste nieuwe series op Netflix (week 11, 2023)

De 10 beste nieuwe series op Netflix (week 11, 2023)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een heleboel nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo is seizoen 2 van Shadow and Bone (2021– ) te zien, net als nieuwe afleveringen van Below Deck (2013– ). Ook voegt Netflix de nieuwe Spaanse serie Hasta el cielo: La serie (2023– ) toe.

Handige Netflix-pagina's:

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix.

 1. 8.4
  Kijk op Netflix • Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.
 2. 7.6
  Kijk op Netflix • In een opgesplitste wereld ontdekt de jonge soldaat Alina een kracht die haar land, Kingdom of Ravka, weer bij elkaar zou kunnen brengen.
 3. 7.5
  Kijk op Netflix • De jonge bemanning van een luxejacht navigeert het leven op zee, maar de reis wordt bemoeilijkt door romances op de werkvloer, veeleisende gasten en zeeën van drama.
 4. 7.4
  Kijk op Netflix • Ariyoshi presenteert de show normaliter zelf, maar deze keer laat hij zich leiden door een wisselende cast van beroemdheden en speelt hij de rol van verwarde assistent.
 5. 7.3
  Kijk op Netflix • De geharde makelaars van Manhattan strijden onvermoeibaar en arrogant om hun plek te behouden in de miljoenenmarkt voor vastgoed in Manhattan.
 6. 7.0
  Kijk op Netflix • Elvis ruilt zijn jumpsuit in voor een jetpack wanneer hij door de overheid wordt ingezet voor een geheim spionageprogramma om duistere krachten in het land te bestrijden.
 7. 6.8
  Kijk op Netflix • Twaalf atleten worden in de jungle achtergelaten en moeten als team samenwerken of elkaar saboteren voor een deel van de jackpot.
 8. 6.2
  Kijk op Netflix • Een pas weduwe geworden moeder wil onafhankelijk blijven van haar vader, die in gestolen goederen handelt. Ze sluit zich aan bij de dievenbende van haar overleden man.
 9. 5.4
  Kijk op Netflix • Realityserie die plaatsvindt in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken.
 10. 2.8
  Kijk op Netflix • De Kardashians zijn misschien wel de beroemdste familie van Hollywood. In hun realityserie gaan ze op zoek naar roem, geld en geluk.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Shadow and Bone' via Dávid Lukács/Netflix © 2023

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws