'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' heeft nu al releasedatum te pakken op Disney+

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' heeft nu al releasedatum te pakken op Disney+

Na een ietwat tegenvallende bioscooprelease verschijnt Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) binnenkort, geheel volgens verwachting, ook op Disney+. De streamingdienst die alle Marvel-titels huisvest, heeft eindelijk een datum bekendgemaakt: volgende maand is het al zover.

Handige Disney Plus-pagina's:

Megaklein universum

Ant-Man, de Wasp en Scotts dochter betreden een geheim universum onder hun eigen universum. Wat is deze plek? Wat doet Bill Murray hier? En wie is Kang the Conquerer precies? Samen met Dr. Hank Pym en Janet Van Dyne moeten ze terug zien te komen naar hun eigen wereld.

Bekende en nieuwe gezichten

Paul Rudd en Evangeline Lilly zijn natuurlijk weer te zien als Ant-Man en de Wasp. Ook Michael Douglas en Michelle Pfeiffer nemen hun rollen als Hank Pym en Janet Van Dyne weer op zich. Nieuw is Jonathan Majors, die in Quantumania de rol van de schurk Kang the Conquerer op zich neemt. De Marvel-acteur staat echter recentelijk onder vuur door zijn arrestatie wegens vermeende mishandeling van een vrouw.

Volgende maand al op Disney+

Ant-Man and the Wasp: Quantumania is vanaf 17 mei te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsAnt-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws