De top 10 populairste films & series nu op Netflix (week 23, 2023)

De top 10 populairste films & series nu op Netflix (week 23, 2023)

Naast de beste nieuwe films en series op Netflix houden we je wekelijks tevens op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meest bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week behaalt Deense film A Beautiful Life (2023) de eerste plaats. De film wordt op de voet gevolgd door de actiethriller Shooter (2007), met Matt Damon in de hoofdrol.

In de lijst van populairste series op Netflix staat deze week Manifest (2018–2023) bovenaan door de komst van de laatste afleveringen. Vlak daarachter zit Perfil Falso (2023– ). Ook hoog in de lijst zijn Arnold Schwarzenegger in FUBAR (2023– ) en New Amsterdam (2018–2023).

Handige Netflix-pagina's:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 6.4
  Kijk op Netflix • Elliott, een jonge visser met een buitengewone stem, krijgt de kans van zijn leven wanneer hij wordt ontdekt door de succesvolle spraakmakende muziekmanager Suzanne.
 2. 7.1
  Kijk op Netflix • Scherpschutter Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) leidt een teruggetrokken leven in de wildernis van Arkansas, nadat door zijn schuld iemand is doodgegaan.
 3. 6.5
  Kijk op Netflix • In de nadagen van WOII raakt een Duitse deserteur die zo snel mogelijk wil terugkeren naar huis verwikkeld in een strijd tegen SS-troepen die op zoek zijn naar verborgen goud.
 4. 5.3
  Kijk op Netflix • Lenny (Adam Sandler) is met zijn familie teruggekeerd naar het dorp waar hij en zijn vrienden zijn opgegroeid.
 5. 6.9
  Kijk op Netflix • Het verhaal speelt zich af in Zuid-Amerika, vóór de Tweede Wereldoorlog. Esteban, een arme man, trouwt met Clara.
 6. 5.6
  Kijk op Netflix • 'The Mother' volgt een huurmoordenares (Jennifer Lopez) die voor haar criminele ex-vriend ondergoken zit en jaren eerder haar dochter al ter adoptie af heeft gestaan.
 7. 7.9
  Kijk op Netflix • De documentaire 'Tina' is een ode aan een wereldwijde superster en een intiem portret over een vrouw die veel tegenslagen moest overwinnen om haar carrière, identiteit en nalatenschap op haar eigen manier vorm te geven.
 8. 7.6
  Kijk op Netflix • Een ouder wordende Michael Corleone probeert zichzelf en zijn familie af te scheiden van de gewelddadige onderwereld.
 9. 6.5
  Kijk op Netflix • Astronaut Roy McBride (Brad Pitt) reist naar de uiterste hoeken van ons zonnestelsel, op zoek naar zijn vermiste vader.
 10. 5.8
  Kijk op Netflix • Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.1
  Kijk op Netflix • Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken.
 2. 5.7
  Kijk op Netflix • Camila ontmoet haar prins via een datingapp. Na een idyllische romance wil ze hem verrassen – om uiteindelijk vast te komen zitten in een vals paradijs.
 3. 6.5
  Kijk op Netflix • Een CIA-agent die op het punt staat met pensioen te gaan, ontdekt een familiegeheim. Gedwongen om terug het veld in te gaan voor een laatste klus, pakt de serie universele familiedynamiek aan tegen een wereldwijde achtergrond van spionnen, actie en humor.
 4. 8.0
  Kijk op Netflix • De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika.
 5. 7.4
  Kijk op Netflix • Bridgerton-prequel over het leven van koningin Charlotte. Het huwelijk van de jonge koningin Charlotte en koning George van Engeland is het begin van een episch liefdesverhaal en verandert de high society in deze 'Bridgerton'-prequel.
 6. 6.6
  Kijk op Netflix • Een schrijfster zit zowel in een creatieve crisis als een huwelijkscrisis en vindt haar toevlucht en steun in haar drie beste vriendinnen.
 7. 7.2
  Kijk op Netflix • Schuldig volgens sommigen, helden volgens anderen, maar iedereen die betrokken was bij Fukushima Daiichi, wachtte een onzichtbare, dodelijke dreiging:
 8. 6.5
  Kijk op Netflix • Spin-offserie van de 'To All the Boys'-reeks. Het jongste Covey-zusje Kitty staat op het punt de wereld rond te reizen om samen te kunnen zijn met haar vriendje.
 9. 7.6
  Kijk op Netflix • De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
 10. 7.5
  Kijk op Netflix • Verfilming van het boek The Night Agent geschreven door Matthew Quirk over een FBI-agent die een Russische spion in het Witte Huis tegen moet houden.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'A Beautiful Life' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws