Alles over 'Virgin River' seizoen 6: releasedatum op Netflix, plot, personages & meer

Alles over 'Virgin River' seizoen 6: releasedatum op Netflix, plot, personages & meer

Kijk jij ook zo ontzettend uit naar seizoen 6 van Virgin River (2019– )? In dit artikel zetten we alles op een rij over het nieuwe seizoen van de populaire dramaserie. Zo gaan we in op de releasedatum op Netflix, het plot, de personages die terugkeren, eventuele nieuwe castleden én andere nieuwtjes.

Let op: dit artikel bevat spoilers over Virgin River seizoen 5!

Virgin River al zeker van een zesde seizoen

Fans van de populaire dramaserie hebben gelukkig nog genoeg om naar uit te kijken. Netflix liet namelijk al in mei weten dat Virgin River tevens een zesde seizoen krijgt, nog voor de release van seizoen 5 dus. Met 2,6 miljard (!) bekeken minuten van seizoen 4 wist Netflix zeker dat de serie ook een zesde seizoen waard is.

Seizoen 5 krijgt nog een staartje

Seizoen 5 verscheen in september op Netflix, maar deze afleveringen waarin Mel haar baby verliest is slechts het eerste deel. Het tweede deel verschijnt komende november op de streamingdienst, in de vorm van twee kerstspecials.

De eerste beelden van die afleveringen voor de feestdagen zijn hier te zien. Mel (Alexandra Breckenridge) kletst in de teaser met haar zus Joey (Jenny Cooper) ter voorbereiding op de eerste Virgin River Kerstmis van hun familie. Joey blijkt een verborgen voorraad liefdesbrieven te hebben ontdekt tussen hun moeder en een mysterieuze man in Virgin River - en ze denkt dat hij Mels vader zou kunnen zijn…

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Nieuwe complicaties in seizoen 6

Over het plot van Virgin River seizoen 6 is nu nog niets bekend. Producent en schrijver Erin Cardillo vertelde vorig jaar al tijdens Netflix Tudum dat zij en de rest van de schrijvers nog veel meer complicaties zullen brengen voor onze favoriete personages in toekomstige afleveringen. Zoals bijvoorbeeld een koppel dat "te mooi en te geweldig is om te lang gelukkig te zijn", aldus producent en schrijver Richard Keith. En dan hebben ze het niet over Jack en Mel…

Ik heb zo veel berichten gekregen op Instagram sinds ik bij de serie ben, 'Laat Jack en Mel het dit jaar alsjeblieft goed doen'. En dan heb ik zoiets van, dat willen we wel, maar dan is er ook niets om naar te kijken!

Richard Keith
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Trailer Virgin River seizoen 6

Op beelden van seizoen 6 moeten we nog even wachten. Zodra Netflix een trailer uitbrengt, zullen wij hierover berichten.

Virgin River (2019‑ )
7.4
Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...

Opnames seizoen 6 in problemen door staking

Alexandra Breckenridge vertelt op Instagram hoe de opnames van seizoen 6 al hadden moeten beginnen, maar dat deze vanwege de stakingen zijn opgeschort. Wanneer de opnames wél kunnen beginnen, hangt dus volledig af van de Hollywoodstudio's en in hoeverre zij bereidt zijn acteurs en schrijvers tegemoet te komen in hun eisen. Inmiddels lijkt een oplossing steeds dichterbij. Het schrijfproces van seizoen begon al in de lente van dit jaar.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Wanneer verschijnt Virgin River seizoen 6 op Netflix?

Een releasedatum van seizoen 6 is er nu nog niet. En met de huidige vertragingen van de opnames lijkt het erop dat we nog wel even moeten wachten. Producent Richard Keith laat zelfs weten dat als de stakingen eind 2023 nog niet zijn opgelost, Virgin River seizoen 6 pas in 2025 in première kan gaan. Laten we hopen dat de stakingen eerder zijn opgelost. Toch hoeven we de nieuwe afleveringen niet eerder dan halverwege 2024 te verwachten als ze nu zouden beginnen met de opnames. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Virgin River in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Alles over 'Virgin River' seizoen 6: releasedatum op Netflix, plot, personages & meer
Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsVirgin River (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws