Netflix voegt 9 films toe: dit zijn de 5 beste (week 37, 2023)

Netflix voegt 9 films toe: dit zijn de 5 beste (week 37, 2023)

Deze week voegt Netflix naast een aantal nieuwe series ook weer een reeks nieuwe films toe aan het aanbod. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Naast de komische vampierenfilm El Conde (2023) is nu ook klassieker Fight Club (1999) (weer) te zien, alsook het Deense kostuumdrama Ehrengard: The Art of Seduction (2023). Morgen (zaterdag) verschijnt tot slot sciencefictionthriller 65 (2023) met Adam Driver.

Handige Netflix-pagina's:

 1. 8.8
  Kijk op Netflix • Jack (Edward Norton) is een verzekeringsinspecteur die aan chronische slapeloosheid lijdt. Bij toeval ontmoet hij Tyler Durden (Brad Pitt), een charismatische zeepverkoper met een bizarre levensfilosofie.
 2. 7.1
  Kijk op Netflix • Het goed uitziende, onverstoorbare Congreslid Stephen Collins is de hoop van zijn politieke partij. Alle ogen zijn gericht op deze opkomende ster als partijkandidaat voor de naderende race om het presidentschap.
 3. 6.9
  Kijk op Netflix • Hadley en Oliver belanden op weg van New York naar Londen in dezelfde vlucht en beginnen elkaar leuk te vinden.
 4. 6.5
  Kijk op Netflix • De dictator Augusto Pinochet blijkt nog in leven en zwerft reeds 250 jaar als vampier rond op aarde. De onsterfelijke man heeft besloten dat het genoeg is geweest.
 5. 5.8
  Kijk op Netflix • In het sprookjeskoninkrijk Babenhausen wordt een jonge, zelfbenoemde expert in de liefde, Cazotte, ingehuurd door de sluwe groothertogin om haar te helpen een erfgenaam te vinden.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Ehrengard' via Jan Pallesen / Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws