Oprah Winfrey maakt voor Apple TV+ een talkshow over het coronavirus

Oprah Winfrey maakt voor Apple TV+ een talkshow over het coronavirus
23 maart 2020 om 09:20

Oprah Winfrey maakt een talkshow over het coronavirus voor Apple TV+ getiteld Oprah Talks COVID-19 (2020– ). In de eerste aflevering zullen Idris Elba en zijn vrouw Sabrina Dhowre te zien zijn, die in quarantaine zijn geweest na het recente positieve testresultaat van de acteur voor COVID-19.

Tijdens de preview van de serie op haar sociale media, merkte Winfrey op dat Elba's vrouw in de eerste aflevering haar eigen testresultaat zal onthullen. Winfrey meldde verder:

Net als miljoenen mensen over de hele wereld, blijf ik nu al meer dan een week veilig thuis. Ik weet dat veel mensen zich gestrest, overweldigd en onzeker voelen. Daarom wilde ik wat hoop bieden en leiders en mensen die het virus meemaken gaan verzamelen om wat perspectief toe te voegen.

Gedurende de hele serie zal Winfrey gesprekken op afstand blijven voeren met deskundigen en mensen die geconfronteerd worden met uitdagingen als gevolg van de pandemie.

Kijkers in meer dan 100 landen kunnen Oprah Talks COVID-19 streamen op Apple TV+, in de app van Apple TV, met of zonder abonnement. De eerste aflevering is te zien op apple.co/oprahtalks.

Nieuwe afleveringen zullen wekelijks beschikbaar komen en video's van nieuwe afleveringen zijn gratis te bekijken op Apple News.

De serie wordt de nieuwste toevoeging in het aanbod afkomstig van Winfrey voor Apple, nadat ze in 2018 een meerjarig contentpartnerschap tekende met de techgigant.

Beeld: Instagram
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Series Video on demand Apple TV+Oprah Talks COVID-19 (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten