Nieuw streamingplatform Quibi brengt trailer 'Survive' uit

Nieuw streamingplatform Quibi brengt trailer 'Survive' uit
24 maart 2020 om 12:29

Streamingplatform Quibi toont de eerste officiële trailer voor de aankomende thrillerserie Survive (2020– ) van regisseur Mark Pellington met Sophie Turner en Corey Hawkins in de hoofdrollen. De trailer is hieronder te bekijken.

Turner en Hawkins spelen in de serie de enige twee overlevenden van een vreselijke vliegtuigcrash. De serie markeert de eerste grote rol van Turner in een serie na haar laatste optreden als Sansa Stark in het laatste seizoen van HBO's bekroonde serie Game of Thrones (2011–2019) van vorig jaar.

Survive (2020– )

Survive (2020– )

Jane's vliegtuig stort neer op een afgelegen besneeuwde berg en ze moet zich, samen met Paul met wie ze de enige overlevende is, uit het wrak trekken en vechten voor hun leven.
7.1

Gebaseerd op de roman van auteur Richard Abate, volgt Survive het verhaal van Jane die in een vliegtuig neerstort op een afgelegen besneeuwde berg. Ze is samen met Paul de enige overgebleven overlevende. De twee moeten zichzelf uit het wrak zien te trekken en zullen voor hun leven moeten vechten. Samen beginnen ze aan een heftige reis uit de wildernis, waarbij ze strijden tegen wrede omstandigheden en persoonlijke trauma's.

Met Turner in de hoofdrol samen met de voor een Tony Award genomineerde Hawkins (Straight Outta Compton (2015)), wordt de serie geregisseerd door Mark Pellington, gebaseerd op een script dat is bewerkt door Abate en Jeremy Ungar. De serie wordt geproduceerd door Abate, Cary Granat, en Ed Jones.

Quibi, dat kort is voor ‘Quick Bites’ moet op 6 april in de Verenigde Staten gaan lanceren en haalde daar al meer dan een miljard dollar voor op bij investeerders. Quibi heeft een aantal projecten die momenteel in ontwikkeling zijn. Onder meer werken producenten Guillermo del Toro, Sam Raimi, Catherine Hardwick, Steven Spielberg, Paul Feig, Anna Kendrick, Laurence Fishburne en Don Cheadle aan producties voor Quibi.

Bij de streamingdienst, die opgericht is door Jeffrey Katzenberg en Meg Whitman, staan series die twee tot vier uur duren centraal die onderverdeeld zijn in onderdelen van minder dan 10 minuten.

Survive moet op de dag van de lancering direct te zien zijn op het platform Quibi. Of Quibi ook in Nederland te gebruiken gaat zijn is nog niet bekend.

Beeld: Cover van 'Survive' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Video'sSurvive (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten