Netflix brengt nieuwe teaser uit voor 'La Casa de Papel' seizoen 4

Netflix brengt nieuwe teaser uit voor 'La Casa de Papel' seizoen 4
24 maart 2020 om 13:02

Netflix brengt een nieuwe teaser uit voor het vierde seizoen van de populaire Spaanstalige serie La Casa de Papel (2017– ). Over tien dagen, op 3 april, zal het vierde seizoen te zien zijn op het streamingplatform. De teaser voor het vierde seizoen is hieronder te bekijken.

Netflix telt in de teaser de dagen af naar het nieuwe seizoen en we zien enkele beelden van de bekende personages uit de serie. De vertrouwde maskers zijn terug en we zien onder meer de Professor die ongerust voor zich uit kijkt en Tokio die vastgebonden zit.

In het nieuwe seizoen denkt de Professor dat Lisboa geëxecuteerd is, Rio en Tokio hebben een legertank opgeblazen en Nairobi vecht voor haar leven. Ook dit seizoen staat er weer een overval gepland, die in gevaar wordt gebracht door iemand onder de bekende personages. Eerder werd in de trailer van seizoen 4 al het een en ander verklapt. Bekijk de trailer van seizoen 4 van La Casa de Papel hieronder.

Het nieuwe seizoen zal op 3 april op Netflxi te zien zijn. Er zal dan tegelijk ook een documentaire uit gaan komen over het succes en het onstaan van de serie.

La Casa de Papel (2017– )

La Casa de Papel (2017– )

In 'La casa de papel' (Money Heist) sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje.
8.5
Beeld: Still uit 'La Casa de Papel' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sLa Casa de Papel (2017– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten