Kijk Cineville-films thuis met Vitamine Cineville

Kijk Cineville-films thuis met Vitamine Cineville
24 maart 2020 om 16:01
24 maart 2020 om 16:07

Nu alle bioscopen in Nederland vanwege het coronavirus gesloten zijn kunnen houders van de populaire Cineville-pas niet meer naar het filmtheater om onbeperkt films te kijken. Cineville komt echter met een oplossing: Vitamine Cineville.

Cineville biedt een abonnement aan waarmee leden voor ongeveer twee tientjes per maand onbeperkt films in 44 filmtheaters en bioscopen in Nederland kunnen kijken. De pas is erg populair: naar eigen zeggen zijn er inmiddels ruim 50.000 mensen met een Cineville-pas.

Sinds ruim een week geleden bekend werd gemaakt dat alle bioscopen en filmtheaters in Nederland hun deuren moesten sluiten vanwege het coronavirus is de Cineville-pas niet meer te bestellen. Alle abonnement zijn gepauzeerd, al kunnen pashouders ervoor kiezen het abonnement door te laten lopen om zo de filmtheaters in deze moeilijke tijd te blijven steunen.

Vitamine Cineville

Achter de schermen werkt Cineville aan een platform waarmee filmliefhebbers ook tijdens de coronacrisis aan hun wekelijkse dosis film kunnen komen: Vitamine Cineville. Met Vitamine Cineville kunnen pashouders online diverse Cineville-films kijken. Cineville werkt nog aan de programmering en de techniek en geeft aan dat het resterende abonnementsgeld van de maand maart ingezet wordt om distributeurs en filmtheaters die het moeilijk hebben te steunen. In ruil daarvoor mogen de pashouders gratis films kijken via Vitamine Cineville, tot het moment dat de bioscopen weer opengaan.

Vitamine Cineville is inmiddels voor een eerste groep bezoekers opengesteld. Het is nog niet bekend wanneer Vitamine Cineville voor iedereen beschikbaar is, maar zodra er meer nieuws is zul je dat ongetwijfeld op onze website terugvinden!

Meer over:

Films Bioscoop

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten