Netflix maakt plannen bekend voor animatieserie Angry Birds

Netflix maakt plannen bekend voor animatieserie Angry Birds
27 maart 2020 om 10:29

Netflix gaat aan de haal met de bekende game Angry Birds. De streamingdienst maakt bekend dat de nieuwe animatieserie Angry Birds: Summer Madness in 2021 te zien zal zijn.

De Angry Birds-franchise begon in 2009 met de immens populaire mobiele game. Later breidde zich dit uit met The Angry Birds Movie (2016) en een vervolg in 2019. Nu sluit Netflix zich aan bij dit succes van de kleurrijke vogels met een serie van maar liefst 40 afleveringen, die elk zo’n 11 minuten duren.

Angry Birds: Summer Madness (2021) zal de bekende vogels Red, Bomb en Chuck volgen als tieners op zomerkamp. Ze staan daar onder twijfelachtige begeleiding van Mighty Eagle. Aan de overkant van het meer stuiten ze op vervelende varkens die zoveel mogelijk onrust proberen te stoken.

Bekijk hier de trailer van The Angry Birds Movie:

Netflix slaat de handen ineen met entertainmentbedrijven Rovio en Cake. Ville Heijari van Rovio is enthousiast over de plannen.

Na meer dan tien jaar een hit game, blockbuster-films en merchandise is dit het eerste uitstapje naar een langlopende serie. We zijn enorm blij dat we onze samenwerking met Cake voortzetten en kunnen niet wachten om de wereld van Angry Birds: Summer Madness naar de kijkers van Netflix te brengen.

Wanneer in 2021 de serie precies op Netflix verschijnt is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit 'The Angry Birds Movie' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixAngry Birds: Summer Madness (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten