Opnames gestart van 'Virgin River' seizoen 3

Opnames gestart van 'Virgin River' seizoen 3
12 mei 2021 om 08:30

De opnames van het derde seizoen van Virgin River (2019– ) zijn eindelijk gestart, zo maakt het officiĂ«le Instagramaccount van de serie bekend met een eerste foto van achter de schermen.

Op de nieuwe foto zien we Annette O'Toole als burgemeester Hope McRae en Lynda Boyd als Lilly. Bij de foto schrijft het account: "Hope en Lilly, een vriendschap die we allemaal in ons leven zouden moeten hebben!" In de comments bevestigt het account dat de opnames van seizoen 3 zijn gestart.

Seizoen 2 van Virgin River eindigde met de ultieme cliffhanger: in de laatste momenten werden het lot van Jack en de gezondheid van Doc in twijfel getrokken. Showrunner Sue Tenney garandeert ons dat elke vraag van de kijkers zal worden beantwoord in het derde seizoen dat ook nieuwe verhalen zal starten voor de bewoners van Virgin River. Volgens Tenney zal seizoen 3 echter niet direct beginnen waar seizoen 2 eindigde en ze waarschuwt ons dat we "een grotere tijdsprong dan we hadden tussen seizoen Ă©Ă©n en twee" moeten verwachten.

Naast het grote deel van de cast dat terugkeert, voegen ook een aantal nieuwe leden zich bij de serie. Zibby Allen voegt zich bij de cast als een vast castlid en Stacey Farber zal in enkele afleveringen te zien zijn. Lees hier alles wat we weten over hun rollen en over het nieuwe seizoen.

Het is helaas nog niet bekend wanneer seizoen 3 van Virgin River op Netflix verschijnt, wij schatten dat dit zomaar eens rond november 2021 kan zijn, mits de opnames niet uitlopen.

Virgin River (2019– )
7.5

Virgin River (2019– )

drama / romantiek • Sue Tenney
Met Alexandra Breckenridge en Martin Henderson
Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixVirgin River (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws