Henry Cavill keert mogelijk terug als Superman

Henry Cavill keert mogelijk terug als Superman
28 mei 2020 om 10:48

Henry Cavill hangt zijn superman cape nog niet aan de wilgen. De acteur van Man of Steel (2013) keert mogelijk terug als Clark Kent in een aankomende DC Comics-film.

Cavill speelde superman in Zack Snyders Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) en Justice League (2017).

Zack Snyder kondigde onlangs de langverwachte Snyder Cut van Justice League aan voor HBO Max. Een aantal insiders zeggen nu Cavill niet geschikt te vinden voor de director's cut, maar wel als cameo in een van DC's aankomende films, waaronder Aquaman 2 (2022), The Suicide Squad (2021) en The Batman (2021).

In een interview met Men's Health afgelopen december, onthulde Cavill dat hij de rol nog niet had opgegeven. "De cape hangt nog in de kast", zei hij. "Hij is nog steeds van mij. Ik ga niet rustig zitten afwachten en ik heb de rol niet opgegeven. Ik heb nog veel te geven voor Superman." De acteur vervolgt dat hij de stripboeken eer wil aandoen. "Er is nog meer diepgang mogelijk, dat is belangrijk voor mij. Er moet recht worden gedaan aan Superman."

Cavill was in 2018 voor het laatst op het witte doek te zien naast Tom Cruise in Mission: Impossible - Fallout (2018). Momenteel is de acteur te zien in Netflixs The Witcher (2019– ), waarin hij de rol van Geralt of Rivia speelt.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Man of Steel' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Celebrities

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten