HelloFresh staakt samenwerking met Lea Michele na beschuldigingen van discriminatie op set 'Glee'

HelloFresh staakt samenwerking met Lea Michele na beschuldigingen van discriminatie op set 'Glee'
3 juni 2020 om 16:01

Bedrijf achter de maaltijdboxen HelloFresh laat weten hun samenwerking met Lea Michele stop te zetten na de beschuldigingen aan haar adres van discriminatie. De actrice zou op de set van Glee (2009–2015) haar donkere collega's gepest hebben.

Sinds januari dit jaar werkt het bedrijf samen met Michele, maar daar is nu vroegtijdig een einde aan gekomen. Glee-collega Samantha Marie Ware beschuldigt Michele op Twitter nadat zij zich uitspreekt over de moord op George Floyd.

Ook andere castleden, zoals Amber Riley, scharen zich achter de beschuldigingen van Ware. Collega van Michele in Daybreak (2019– ), Jeanté Godlock, vertelt hoe de actrice naar figuranten verwees als "kakkerlakken".

HelloFresh is, vooral in deze tijd waarin bedrijven zich massaal uitspreken tegen racisme, niet gediend van de vermeende discriminatie. "We nemen dit heel serieus en hebben onze samenwerking met Lea Michele onmiddellijk beëindigd."

Lea Michele heeft nog niet gereageerd op alle commotie.

De moord op George Floyd heeft veel losgemaakt in de VS. Sterren en filmstudio's spreken zich massaal uit tegen racisme en politiegeweld. De cast van Brooklyn Nine-Nine ging een stapje verder dan enkel een tweet plaatsen en doneerde $100.000 dollar aan de protesten.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Glee' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Algemeen CelebritiesGlee (2009–2015)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten