Deze 7 nieuwe kerstfilms komen binnenkort nog naar Netflix

Deze 7 nieuwe kerstfilms komen binnenkort nog naar Netflix

Netflix heeft ons al een aantal nieuwe kerstfilms voorgeschoteld, zoals Love Hard (2021), A Boy Called Christmas (2021) en A Castle for Christmas (2021), en gelukkig is er nóg meer op komst. Nog zeven gloednieuwe kerstverhalen verschijnen de komende weken op Netflix, om ons zo veel mogelijk in de kerstsfeer te krijgen. Hieronder zie je welke kerstfilms dit zijn.

Andere handige Netflix-pagina's:

2 december: Single All the Way

Single All the Way (2021)
6.2
Wanhopig om het oordeel van zijn familie te vermijden, vraagt Peter (Michael Urie) zijn beste vriend (Philemon Chambers) om zijn nep-vriendje te zijn voor de feestdagen.

In deze kerstfilm volgen we Peter, die zijn beste vriend vraagt om zijn nep-vriendje te zijn voor de feestdagen, om zo de lastige vragen van zijn familie te vermijden. Dat kan natuurlijk nooit goed gaan, en wanneer Peters moeder hem ongevraagd op een blind-date stuurt, loopt alles helemaal in de soep.

Bekijk hier de trailer van Single All the Way:

6 december: David and the Elves

David en de Kerstelfjes (2021)
5.3
Een verveelde, overwerkte elf vlucht naar de echte wereld. Daar probeert hij samen met een nieuw vriendje het magische gevoel van Kerstmis te ervaren.

De jonge David is verdrietig omdat zijn ouders naar een grote stad zijn verhuisd en de betekenis van Kerstmis zijn vergeten. Hij ontmoet een elf, Albert, en samen beginnen ze aan een reis naar het Tatragebergte op zoek naar Davids grootouders.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

7 december: De Familie Claus 2

De Familie Claus 2 (2021)
5.7
Jules Claus heeft het kerstfeest weer helemaal omarmd en daarmee is zijn rol als toekomstige Kerstman verzekerd.

In dit vervolg op De Familie Claus (2020) heeft Jules Claus het kerstfeest weer helemaal omarmd en daarmee is zijn rol als toekomstige Kerstman verzekerd. Nu de drukste periode van het jaar weer voor de deur staat, gaan opa Noël en Jules samen aan de slag. Alles verloopt perfect, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

16 december: A California Christmas: City Lights

A California Christmas: City Lights (2021)
5.5
Het vervolg op 'A California Christmas' en volgt Callie en Joseph een jaar nadat ze verliefd zijn geworden en nu een melkveebedrijf en wijnmakerij runnen, maar hun romance wordt bedreigd wanneer zakelijke en familieverplichtingen Joseph terugroepen naar de stad.

A California Christmas: City Lights is het vervolg op de romantische kerstfilms A California Christmas (2020). Dit keer volgen we opnieuw Callie en Joseph, maar nu een jaar nadat ze verliefd zijn geworden. De twee runnen nu een melkveebedrijf en wijnmakerij samen, maar hun romance wordt bedreigd wanneer zakelijke en familieverplichtingen Joseph terugroepen naar de stad.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

16 december: A Naija Christmas

A Naija Christmas (2021)
4.8
De kerstwens van een moeder - en de hoofdprijs die daarmee gepaard gaat - ontketent een hevige concurrentiestrijd tussen haar zoons.

De kerstwens van een moeder - en de hoofdprijs die daarmee gepaard gaat - ontketent een hevige concurrentiestrijd tussen haar zoons.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

21 december: Grumpy Christmas

Una Navidad no tan padre (2021)
4.3
Don Servando en zijn uitgebreide hippie familie reizen naar het strand om Kerstmis door te brengen met Alma's tante, Doña Alicia, een veeleisende oudere vrouw die Don Servando's ultieme vijand wordt.

Don Servando en zijn uitgebreide hippie familie reizen naar het strand om Kerstmis door te brengen met Alma's tante, Doña Alicia, een veeleisende oudere vrouw die Don Servando's ultieme vijand wordt. Wanneer zijn positie in de familie wordt betwist, zal Don Servando niets uit de weg gaan om te bewijzen dat Alicia een verschrikkelijk persoon is die alleen voor zichzelf zorgt… zelfs als dat betekent dat hij Kerstmis voor iedereen moet verpesten.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

24 december: A 1000 km de la Navidad

A 1000 km de la Navidad (2021)
5.8
Een komedie die het verhaal vertelt van Raúl (Tamar Novas), een dertiger die alle tegenslagen van zijn leven heeft meegemaakt in de kersttijd.

Een komedie die het verhaal vertelt van Raúl (Tamar Novas), een dertiger die alle tegenslagen van zijn leven heeft meegemaakt in de kersttijd. Dit is de reden waarom hij echt een hekel heeft aan kerstliederen, de Drie Wijzen en alles wat ook maar een beetje naar kerstsfeer ruikt. Elk jaar brengt hij de kersttijd door op een ver strand, maar dit jaar heeft zijn baas andere plannen met hem: Raúl moet een zakenreis bijwonen om een "Turrones de Valverde" fabriek te controleren, het meest typische kerstsnoepje in een stad die leeft voor en houdt van Kerstmis.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens onze Top 50 beste kerstfilms op Netflix voor een overzicht van de beste bestaande kerstfilms op de streamingdienst.

Beeld: Still 'Single All the Way' via Netflix / Philippe Bosse

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips Kerst

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws