Netflix voegt vandaag 10+ films toe: dit zijn de 10 beste

Netflix voegt vandaag 10+ films toe: dit zijn de 10 beste
30 juni 2020 om 09:10

Normaal gesproken voegt Netflix aan het begin van de maand veel nieuwe films en series toe. We lijken vandaag op deze laatste dag van de maand echter al een klein voorproefje te krijgen op wat er morgen, de eerste dag van juli, komen gaat. Netflix voegt namelijk vandaag al een reeks filmklassiekers toe aan het aanbod. Het aanbod van Netflix is vandaag namelijk 11 films rijker!

Om de keuze voor jou nóg makkelijker te maken, lichten we hieronder de 10 beste films uit die vandaag zijn toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste Films films op Netflix en Beste series op Netflix.

De lijst bestaat voornamelijk uit heruitgebrachte films op het platform, maar ook uit nieuwe films die nog nooit eerder op Netflix te zien zijn geweest.

 1. 8.5
  Kijk op Netflix • Marty McFly (Michael J. Fox) is een doorsnee tiener die bevriend is met de gekke uitvinder Doc Brown (Christopher Lloyd).
 2. 8.3
  Kijk op Netflix • De jonge Cubaan Tony Montana wordt geconfronteerd met de harde waarheid als in Miami blijkt dat vluchtelingen zich enkel staande kunnen houden met misdaad.
 3. 8.1
  Kijk op Netflix • Jeff Lebowski, bijgenaamd The Dude, krijgt bezoek van twee boze gangsters die beweren dat zijn vriendin geld schuldig is aan hun baas en zijn tapijt onder plassen.
 4. 8.0
  Kijk op Netflix • De oud-kolonel Frank Slade is getekend door het leven, blind en sarcastisch met een poëtische ondertoon. Charlie Simms is een eerlijke, serieuze student die als oppas voor Slade aangenomen wordt.
 5. 7.8
  Kijk op Netflix • Een bezoek van Marty met Doc Brown aan het jaar 2015 moet de McFly generatie kunnen redden en de toekomstige zoon uit de problemen helpen.
 6. 6.6
  Kijk op Netflix • In een wanhopige poging om Europa te bereiken sluipen een zesjarig kind en zijn oudere zus over een landingsbaan in Kameroen, wachtend om in een vliegtuigruim te kruipen.
 7. 6.2
  Kijk op Netflix • In een sneeuwvlok ligt het magische land van de Who's, een volkje dat houdt van Kerstmis en feestvieren. De Grinch is een groene, krenterige, onaardige griezel die buiten Whoville in een grot op een berg woont.
 8. 6.2
  Kijk op Netflix • Ben (Kevin Hart) is een bewaker op een middelbare school en heeft al twee jaar een relatie met Angela (Tika Sumpter).
 9. 6.1
  Kijk op Netflix • De Evil Queen (Charlize Theron) is jaloers op Snow White (Kristen Stewart) vanwege haar schoonheid en huurt de Huntsman (Chris Hemsworth) in om haar te vermoorden.
 10. 6.1
  Kijk op Netflix • 'Homemade' is een verzameling van korte films gemaakt door beroemde filmmakers over de hele wereld. Thuis opgesloten als gevolg van de uitbraak van COVID-19 creëerden filmmakers persoonlijke, ontroerende verhalen die onze gedeelde ervaring van het leven in quarantaine vastleggen.

Bekijk al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten