Spannende misdaadserie gooit hoge ogen met nieuw seizoen op Disney+

Spannende misdaadserie gooit hoge ogen met nieuw seizoen op Disney+

Door de komst van een gloednieuw seizoen van Snowfall (2017– ) beleeft de serie een nieuwe vlaag aan populariteit op Disney+. De spannende misdaadserie werd al gezien als een succes, en ook seizoen 5 valt duidelijk in de smaak.

Het vijfde seizoen van Snowfall wordt op Twitter omschreven als "het beste seizoen ooit". Ook van critici ontvangt de serie lovende reacties en met seizoen 5 scoort Snowfall een succesvolle 100% op Rotten Tomatoes, het hoogst haalbare. Seriemakers Eric Amadio, John Singleton en Dave Andron doen overduidelijk iets goeds.

Kijk Snowfall nu op Disney+! 🍿

Snowfall speelt zich af in het Los Angeles van 1983. De stad zit middenin de eerste crack-cocaïne epedemie en de invloed ervan op de cultuur is duidelijk merkbaar. Als de levens van een drugshandelaar, een worstelaar, een CIA-agent en de dochter van een misdaadbaas kruizen, start het avontuur…

Snowfall (2017– )
8.2
Kijk op Disney+ • Het is 1983 in Los Angeles. De stad heeft te maken met de 1ste crack-cocaïne epedemie en de invloed ervan op de cultuur van de stad.

Het vijfde seizoen verscheen afgelopen woensdag op Disney+. Alle seizoenen van Snowfall zijn nu te zien op Disney+. Een zesde seizoen is ook al aangekondigd, maar hier is nog geen releasedatum van bekend.

Bekijk hier de trailer van Snowfall:

Beeld: Still 'Snowfall' via FX

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsSnowfall (2017– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws