'The Gray Man' trailer: Ryan Gosling schittert in nieuwe spionagethriller van Netflix

'The Gray Man' trailer: Ryan Gosling schittert in nieuwe spionagethriller van Netflix

Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas en Bridgerton-ster Regé-Jean Page schitteren komende zomer op Netflix in The Gray Man (2022). Vandaag onthult de streamingdienst alvast de eerste explosieve trailer.

De gloednieuwe spionagethriller is gebaseerd op de boekenreeks van Mark Greaney en vertelt het verhaal van een freelance huurmoordenaar, de Gray Man (Ryan Gosling), die achterna wordt gezeten door zijn voormalige CIA-collega Lloyd Hansen (Chris Evans).

Bekijk hier de trailer van The Gray Man:

Netflix heeft veel vertrouwen in het succes van de aankomende thriller en gooit er een flink bedrag tegenaan, ruim 200 miljoen dollar. The Gray Man is daarmee de duurste speelfilm in de geschiedenis van Netflix. Met zo'n bedrag zet de streamingdienst de verwachtingen hoog. De thriller is geregisseerd door broers Anthony en Joe Russo, die eerder samen verschillende Marvel-films maakten.

The Gray Man is vanaf 13 juli in een select aantal bioscopen te zien. 22 juli verschijnt de film ook op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

The Gray Man (2022)
Kijk op Netflix • In 'The Gray Man' maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry (Ryan Gosling), ook wel bekend als Sierra Six.
Beeld: Still 'The Gray Man
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video'sThe Gray Man (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws