Drie nieuwe castleden voegen zich bij 'Virgin River' in seizoen 4

Drie nieuwe castleden voegen zich bij 'Virgin River' in seizoen 4

In het nieuwe seizoen van Virgin River (2019– ) krijgen we een aantal nieuwe gezichten te zien. Maar liefst drie nieuwe castleden zijn aagekondigd door Netflix: Barbara Polland, Dan Payne en Tom Butler.

Tom Butler, bekend van Chesapeake Shores (2016– ), neemt de rol van Sam Sheridan op zich. Sam is de vader van Jack maar ze hebben niet een al te beste band met elkaar. Barbara Polland, die we kennen van Supernatural (2005–2020), kruipt in de huid van ene Melissa. The Cabin in the Woods-acteur Dan Payne is gecast als Nate Brenner. Wie deze Melissa en Nate precies zijn, blijft nog even geheim.

In seizoen 4 van Virgin River weet Mel niet of haar baby van haar overleden man, Mark, of van Jack is. Jarenlang heeft ze ernaar verlangd moeder te worden en haar droom is een stap dichter bij de realiteit. Terwijl Jack haar steunt en enthousiast is, blijft de vraag van het vaderschap aan hem knagen. De zaken worden nog ingewikkelder door de komst van een knappe nieuwe arts, die in de markt is om zelf een gezin te stichten.

Virgin River (2019– )
7.4
Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...

Virgin River seizoen 4 verschijnt 20 juli op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixVirgin River (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws