Nieuw goedkoop Netflix-abonnement met reclames laat geen downloads toe

Nieuw goedkoop Netflix-abonnement met reclames laat geen downloads toe

Begin 2023 zal Netflix een nieuw abonnement aanbieden. Het gaat om een goedkoper abonnement waarbij er zo nu en dan naar een reclame gekeken zal moeten worden, maar dat is waarschijnlijk niet alles blijkt nu. Het nieuwe abonnement zal het naar alle waarschijnlijkheid niet meer mogelijk maken om films en series te downloaden om later offline te kunnen bekijken.

Volgens app-kenners heeft Netflix een code toegevoegd die waarschijnlijk zal worden ingezet om downloads te blokkeren voor het goedkopere abonnement. Vermoedelijk doet de streamingdienst dit om zoveel mogelijk verschil te creëren tussen de abonnementen en zo uiteindelijk het reguliere abonnement toch in trek te houden. De code werd ontdekt door appontwikkelaar Steve Moser die zijn bevindingen via Twitter bekendmaakte. Daarnaast lijkt het erop dat door de code reclames ook niet kunnen worden overgeslagen, al komt dit uiteraard niet als een verrassing, maar meer als een bevestiging.

Netflix wil niet reageren op de bevindingen van Moser. Het duurt nog even voordat het goedkopere abonnement aangeboden zal worden. In de tussentijd kan er nog een hoop veranderen. De tijd zal leren hoe het budgetvriendelijke abonnement er werkelijk uit zal zien.

 

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen Netflix

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws