Geheime relaties komen aan het licht in trailer Netflix-serie 'Heartbreak High'

Geheime relaties komen aan het licht in trailer Netflix-serie 'Heartbreak High'

Voor wie in de jaren '90 genoten heeft van de serie Heartbreak High (1994–1999) is er goed nieuws. De Netflix-reboot Heartbreak High (2022– ) is in aantocht. Netflix heeft een nieuwe trailer onthuld die meer inzicht geeft in het plot en in de personages. De beelden zijn nu te zien.

De naam zegt het al: Highbreak High is een serie over een groep tieners op de middelbare school. Amerie staat centraal in de serie. Ze vindt een geheime kaart die alle relaties van de school weergeeft en zet zo de geheimen van haar schoolgenoten op straat. De actie komt haar reputatie niet ten goede en zorgt ervoor dat niet alleen de hele school haar de rug toekeert, maar ook Ameries beste vriendin openlijk afstand van haar neemt. Amerie staat er alleen voor, maar niet voor lang. Ze vindt aansluiting bij buitenstaanders Quinni en Darren die haar helpen haar reputatie te herstellen. Ondertussen probeert de tiener net als haar leeftijdsgenoten, nog steeds vechtend tegen liefdesverdriet, haar plekje in de wereld te vinden.

Ayesha Madon vervult de rol van het hoofdpersonage Amerie. Haar nieuwe vrienden Darren en Quinni worden gespeeld door respectievelijk James Majoos en Chloe Hayden. Verder zijn er nog rollen voor ondermeer Asher Yashbincek, Thomas Weatherall, Josh Heusten, Will McDonald, Gemma Chua-Tran en Rachel House.

Heartbreak High (2022– )
7.6
Kijk op Netflix • Een brandende muurschildering onthult de geheime relaties van iedereen op Hartley High. De maker, Amerie, moet als outcast met de gevolgen leven.

Heartbreak High is vanaf 14 september wereldwijd te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Highbreak High' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sHeartbreak High (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws