Horrorfans opgelet: nieuwe Stephen King-verfilming nu te zien op Netflix

Horrorfans opgelet: nieuwe Stephen King-verfilming nu te zien op Netflix

Op Netflix kun je vanaf vandaag terecht voor Mr. Harrigan's Phone (2022), een gloednieuwe horrorfilm gebaseerd op het gelijknamige korte verhaal van niemand minder dan Stephen King. Het spannende verhaal is nu te zien op de streamingdienst.

Contact met overleden miljardair

Mr. Harrigan's Phone draait om Craig, die bevriend raakt met een oude miljardair bij hem in de buurt. De oude man komt in het bezit van een iPhone, iets waar de jonge jongen wel graag mee wil spelen. Dan slaat helaas het noodlot toe: de miljardair overlijdt en Craig ontdekt dat hij nog steeds met Mr. Harrigan kan communiceren. Hij besluit voicemails voor hem achter te laten, aangezien de oude man zijn telefoon meenam in het graf.

Stephen King onder de indruk

Auteur King zelf heeft de Netflix-verfilming al mogen zien en is enthousiast over het resultaat: "Briljant," schrijft hij op Twitter.

Mr. Harrigan wordt gespeeld door Donald Sutherland, die we kennen als president Snow in de Hunger Games-films. De rol van de jonge Craig is voor Jaeden Martell, van wie dit niet zijn eerste Stephen King-hoofdrol is. Hij was namelijk tevens te zien in It (2017).

Mr. Harrigan's Phone (2022)
6.0
Kijk op Netflix • Een jongen raakt bevriend met een miljardair uit zijn buurt. Als deze man helaas komt te overlijden, ontdekt de jongen dat hij nog steeds met zijn vriend kan communiceren door voicemails achter te laten.

Vanaf vandaag op Netflix

Mr. Harrigan's Phone is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk onze Top 100 beste horrorfilms op Netflix.

Afbeelding via Netflix / Nicole Rivelli
Afbeelding via Netflix / Nicole Rivelli
Afbeelding via Netflix / Nicole Rivelli
Afbeelding via Netflix / Nicole Rivelli
Beeld: Still 'Mr. Harrigan's Phone' via Netflix / Nicole Rivelli

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMr. Harrigan's Phone (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws