Hugh Jackman: 'Heb zes maanden om in vorm te raken voor 'Wolverine'-rol'

Hugh Jackman: 'Heb zes maanden om in vorm te raken voor 'Wolverine'-rol'

Zoals bekend zal Hugh Jackman in de toekomst nog een laatste keer te zien zijn als 'Wolverine', zij aan zij met Ryan Reynolds in Deadpool 3 (2024). Op dit moment is de acteur druk bezig volledig in vorm te raken, en daar heeft hij naar eigen zeggen precies zes maanden de tijd voor.

Voorbereiding

Er sijpelt steeds meer nieuws door over Hugh Jackmans nu al langverwachte verschijning in Deadpool 3, en het helpt daarbij natuurlijk dat Jackman zelf een hoop vertelt over zijn laatste 'Wolverine'-vertolking. In een interview met de Amerikaanse journalist Chris Wallace (via HBO Max) ging hij inhoudelijk in op de rol en de chemie met Reynolds, maar vertelde hij ook hoe hij zich op de opnamen voorbereidt.

Still 'The Wolverine' via TMDb
Still 'The Wolverine' via TMDb

Broadway

Op dit moment is Jackman druk met de afronding van The Music Man, een Broadway-show die nog tot en met 15 januari in New York te zien is. Daarna duurt het zes maanden tot hij startklaar moet zijn voor Deadpool 3:

Ik ga geen ander werk doen. Ik zal bij mijn familie zijn en trainen. Je kunt het niet overhaasten, ik heb geleerd dat een goede voorbereiding tijd kost.

Hugh Jackman

Topfit

Het zou Jackman niet al te veel moeite moeten kosten om te slagen: de acteur stelt dat hij in principe al topfit is door het herhaaldelijke zingen en dansen op het Broadway-podium.

In de tussentijd

Het is niet vreemd dat Jackman nog even heeft tot de opnamen. De bioscooprelease van Deadpool 3, mét Wolverine, staat namelijk pas gepland op 6 september 2024.

Beeld: Still 'The Wolverine' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsDeadpool 3 (2024)

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws