De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix
2 december 2020 om 14:27

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week is 300: Rise of an Empire (2014) de populairste film, het actiedrama dat sinds gisteren te zien is op Netflix. Daarnaast doet ook nog steeds de avontuurlijke kerstkomedie The Christmas Chronicles 2 (2020) het goed en behaalt deze de tweede plaats.

In de lijst van populairste series op Netflix staat deze week Virgin River (2019– ) bovenaan. Vanwege de première van het tweede seizoen is Nederland massaal naar de romantische dramaserie aan het kijken. Daarnaast is ook de miniserie The Queen's Gambit (2020) nog steeds populair en maakt The Walking Dead (2010– ) een opmars vanwege het tiende seizoen dat deze week verscheen.

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 6.2
  Kijk op Netflix • Na de overwinning op Leonidas' 300, trekt het Perzische leger onder leiding van Xerxes verder in zuidelijke richting naar de grote Griekse steden.
 2. 6.0
  Kijk op Netflix • Het is alweer twee jaar geleden dat zus en broer Kate (Darby Camp) en Teddy Pierce (Judah Lewis) hebben geholpen om alle kerstcadeaus te bezorgen en sindsdien is er veel veranderd.
 3. 7.1
  Kijk op Netflix • In 'Mosul' probeert het Nineveh SWAT-team weerstand te bieden aan de Islamitische Staat in het Noorden van Irak.
 4. 5.2
  Kijk op Netflix • Wanneer zijn jonge dochter wordt ontvoerd, achtervolgt een gepensioneerde soldaat met PTSS de ontvoerders, maar wordt dan zelf een verdachte...
 5. 6.2
  Kijk op Netflix • Oude vrienden en radiopresentatoren Maggie en Jack doen net of ze een relatie hebben voor hun families en luisteraars in de hoop dat hun show nationaal wordt uitgezonden.
 6. 4.9
  Kijk op Netflix • Tammy wordt tot het uiterste gedreven nadat ze haar baan is kwijtgeraakt en ontdekt dat haar man vreemdgaat. Ze vlucht de stad uit met haar drankzuchtige grootmoeder.
 7. 7.3
  Kijk op Netflix • Als Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) een gezin willen stichten komen ze in de wereld van adoptie terecht.
 8. 7.1
  Kijk op Netflix • Haar vader werkt ver weg, in Australië. De vastberaden Angela heeft een plan en een grote wens om haar familie voor de feestdagen weer bijeen te brengen.
 9. 5.3
  Kijk op Netflix • Vlak voor haar kroning hebben Margaret en Kevin relatieproblemen. Haar dubbelganger Stacy moet daarom in actie komen voordat een nieuwe lookalike hun plannen verijdelt.
 10. 7.0
  Kijk op Netflix • 'The Christmas Chronicles' vertelt het verhaal van een zus en broer, Kate (Darby Camp) en Teddy Pierce (Judah Lewis), die op kerstavond de Kerstman (Kurt Russell) op video willen vastleggen.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.5
  Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
 2. 8.7
  Kijk op Netflix • 'The Crown' is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en volgt de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20e eeuw vorm hebben gegeven.
 3. 8.6
  Kijk op Netflix • De achtjarige wees Beth Harmon is rustig, chagrijnig en ogenschijnlijk onopvallend. Totdat ze haar eerste potje gaat schaken.
 4. 8.2
  Kijk op Netflix • In 'The Walking Dead' wordt politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging.
 5. 7.9
  Kijk op Netflix • Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.
 6. 6.2
  Kijk op Netflix • Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
 7. 7.1
  Kijk op Netflix • Antonio stelt zich kandidaat om gearresteerd te worden, zodat hij naar de ergste gevangenis van Colombia, La Brecha, wordt gestuurd.
 8. 6.1
  Kijk op Netflix • 'Keizersvrouwen' gaat over liefde, familiebanden en geheimen in de wereld van luxe escort en drugskartels. De serie brengt de onderwereld van Amsterdam en Antwerpen steeds meer in het daglicht.
 9. 7.2
  Kijk op Netflix • 'Star Trek: Discovery' speelt zich tien jaar voor de avonturen van Captain Kirk en Spock af, in de 'reguliere tijdlijn'.
 10. 7.6
  Kijk op Netflix • Marcus wordt gerekruteerd voor een academie waar 's werelds grootste misdaadfamilies hun volgende generaties naar toe sturen.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws